NJIMA VLADAVINA RIBA DONOSI SREĆU Dva horoskopska znaka koja će tokom ovog perioda uživati

Tokom vladavine Riba, koja traje od 19. februara do 20. marta posebno se ističu dva znaka Zodijaka koji bi mogli da iskuse više sreće i pozitivnih promjena od ostalih.

Ribe

Ovo je sezona Riba i njihovo je vrijeme da zablistaju! Ovo je sjajno vrijeme da se usresredite na sebe, piše Atma. Odvojite vreme da se razmazite u ovoj rođendanskoj sezoni i odvojite vrijeme da se opustite i napunite energijom.

Ovo je period u kom ćete se osJećati posebno povezano i emocionalno otvoreno, što može privući nove ljubavne interese ili produbiti postojeće veze.

Intuicija vam može pomoći da donesete pametne odluke vezane uz novac. Dobar je period za investiranje u kreativne projekte. Mentalno i emocionalno zdravlje bi trebalo biti u fokusu. Praktikovanje „mindfulnessa“ i meditacije može vam koristiti.

KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA? Ovo su najgore navike horoskopskih znakova kada su u vezi

Bik

Sezona Riba otvara vrata mašti i snovima. Ovo je vrijeme kada ćete možda osećati snažnu potrebu za begom od svakodnevice, bilo kroz umjetnost, meditaciju ili planiranje putovanja.

Vaša finansijska intuicija mogla bi biti jača, zato obratite pažnju na instinkte koji vam govore kada je pravo vrijeme za investicije ili štednju.

Emocionalne veze postaju dublje, a vaša sposobnost empatije raste, čineći vas izvrsnim prijateljem i partnerom. Mogla bi vam se otvoriti vrata neverovatnom i iznenađujućem novom početku.

BONUS VIDEO:

NJIMA VLADAVINA RIBA DONOSI SREĆU Dva horoskopska znaka koja će tokom ovog perioda uživati appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU