Nogometni savez Srbije objavio je važne informacije uoči utakmice s Crnom Gorom

Za reprezentaciju Srbije sutrašnji dvoboj s Crnom Gorom od ključne je važnosti za plasman na Europsko prvenstvo.

Ne odgovara nam ni remi, jer Crnogorci trenutno imaju dva boda manje, ali i utakmicu manje od naše reprezentacije, pa će Srbija samo u slučaju pobjede moći mirno privesti kraju ove kvalifikacije i ostvariti plasman u na koju se čekalo 24 godine.

Podrška će našoj reprezentaciji biti od velike važnosti, pa je Nogometni savez izdao važno priopćenje uoči ove utakmice.

– Nogometni savez Srbije poziva sve nogometne škole i nogometne klubove koji rade s djecom od 6 do 12 godina diljem Srbije da dođu na utakmicu kvalifikacija za Europsko prvenstvo u nogometu, koju Orlovi igraju protiv Crne Gore, na stadionu ‘Rajko Mitić’. u utorak 17. listopada s početkom u 20.45 sati.

Dođite da zajedno podržimo reprezentaciju Srbije na putu do Europskog prvenstva!

Kako do besplatnih ulaznica?

Sve što je potrebno je da se predstavnik nogometnog kluba ili nogometne škole javi na e-mail adresu [email protected]do nedjelje 15. listopada u 15:00 sati.

Podaci potrebni za preuzimanje besplatnih ulaznica:

– ime i prezime punoljetne odgovorne osobe ispred grupe djece do 15 članova (za veće grupe obavezna prijava dvije ili više odgovornih osoba razmjerno broju prijavljene djece)

– matični broj odgovorne punoljetne osobe

– Kontakt telefon

Ulaznice se mogu preuzeti na dan utakmice 17.10. ispred ulaza na južnu tribinu gdje će uz pomoć volontera Nogometnog saveza Srbije biti smještena djeca.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti na istu e-mail adresu na koju ćete poslati svoju prijavu.

Reprezentacija vas zove, zajedno na Europsko prvenstvo! stoji u priopćenju FSS-a.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU