Novi Citroën Ë-JUMPY: Zna sve u električnom modu!

Vodeći igrač na tržištu lakih gospodarskih vozila već 90 godina, Citroën danas otkriva sve detalje od svog 100 % električnog kompaktnog furgona: ë-Jumpy.

U skladu sa filozofijom “Inspired by pro”, Citroën razvija rješenja prilagođena potrebama poslovnih korisnika sa svojim proizvodima (novi Berlingo Furgon, Jumpy, gama Jumper).

Ova 100% električna izvedba modela Jumpy nudi poslovnim korisnicima praktična rješenja za izazove mobilnosti u gradskom okruženju (pooštravanje uvjeta za pristup gradskim središtima), ali također u ruralnim područjima zahvaljujući dosegu dovoljnom za većinu putovanja. ë-Jumpy omogućava svim poduzetnicima da vode svoj posao na novi način, sudjelujući u energetskoj tranziciji.

Bez kompromisa u pogledu performansi i značajki koje su Jumpy-a učinile takvim uspjehom, ë-Jumpy donosi novu dimenziju u udobnosti i veću bezbrižnost za poduzetnike.

novi citroën ë-jumpy: zna sve u električnom modu!

Citroën Ë-JUMPY nudi automomiju za obavljanje većine dnevnih zadataka do 230 km po WLTP testnom ciklusu sa 50 kWh baterijom i 330 km po WLTP testnom ciklusu sa 75 kWh baterijom.

Prostor za utovar ostaje nepromijenjen na izvedbama s termičkim motorima.Ë-Jumpy će stići u prodajne salone u drugoj polovini 2020. Pridružit će mu se 100% električna izvedba modela Jumper krajem godine i Berlingo Furgon slijedeće godine. Tako će od 2021., cijela komercijalna gama Citroën će imati električne modele i dopunit će učinkovite termičke motore piše carlander.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU