Novi detalji okrutnog ubojstva: Ubila supruga, pomogli joj ljubavnik i kći, a onda hladno sjela na kavu

Mjesec dana pritvora odredio je Okružni sud u Doboju za Andreu Kajganić i Dražena Lazarevića, osumnjičenih za teško ubojstvo Saše Kulišića iz Doboja, Andrejina supruga.

Stavlja im se na teret da su po prethodnom dogovoru, zajedno s maloljetnom kćerkom prvoosumnjičene i žrtve, 29. siječnja tabletama omamili Sašu Kulišića u namjeri da ga ubiju. U pritvoru je i četrnaestogodišnja kći za koju se sumnja da je također bila dio mučkog plana koji je skovala njezina majka.

U rješenju za pritvor Okružnog suda u Doboju detaljno se navodi kako su to napravili, prenosi banjolučki ATV. Kobnog dana u prijepodnevnim satima maloljetna kći krenula je provoditi plan. Stavila je svom ocu u vodu tablete “Treana”, koje se inače koriste za shizofreniju.

U istoj tekućini mu je napravila limunadu s namjerom da ga uspava i omami. To nije bio prvi put. Tablete joj je nabavila sestra osumnjičene A. K., Sašine supruge, prenosi banjolučki ATV.

S obzirom na to da je Saša zaspao, kći je obavijestila o tome majku i njezina 19-godišnjeg ljubavnika i ostavila im otključana vrata. Ubrzo su stigli, a njoj su rekli da ode u dnevnu sobu i da se zatvori.

Potom su Saši glavu oblijepili selotejpom, a noge i ruke vezali užetom. Već tada su mu zadali nekoliko udaraca od kojih je počeo krvariti.

Iznijeli su ga iz kuće i odvezli u šumu. Nožem su ga tri puta izboli u predjelu trbuha. Ostavili su ga u šumi da iskrvari na smrt. Smrtonosne udarce nanijela mu je supruga Andrea. Mislili su da su sve isplanirali do detalja, no dobojska policija ih je vrlo brzo razotkrila.

Jasno je da je zločin bio danima unaprijed osmišljen, tvrdi policija. A. K. i D. L. su iznajmili auto i stan na jedan dan u Banjoj Luci. Tu su ostavili njezin automobil, a u Doboj se vratili iznajmljenim vozilom. Po dolasku u Doboj iznajmili su drugo vozilo. Nakon što su svoj monstruozni plan proveli u djelo, vratili su se u Banja Luku.

Nakon krvavog pira A. K. je ostala u Banjoj Luci, a njezin devetnaestogodišnji ljubavnik se vratio u Doboj. Tu je i uhićen oko 19 sati. Ona je uhićena samo sat vremena kasnije u iznajmljenom stanu u Banja Luci. Da joj uhićenje nije bilo ni na kraj pameti, ukazuju i informacije da je nekoliko sati ranije u obližnjem kafiću sjedila i pila kavu.

– Utvrđeno je da se supruga pokojnog S. K. nalazi na području Banja Luke gdje je uz pomoć kriminalističke policije i pripadnika PU Banja Luka uhićena, a nakon toga je provedena u PU Doboj – kazao je Slobodan Radinković, načelnik PU Doboj.

Policija je brzo sve otkrila jer su imali informaciju da su osumnjičeni viđeni zajedno zagrljeni, ali i da je D. L. uočen u iznajmljenom vozilu. Da nešto nije u redu policiju je obavijestila kuma osumnjičene. U kući Saše K. zatekla je djecu i krvave tragove. Prvo su mislili da je riječ o obiteljskom nasilju, ali ubrzo je dobojskoj policiji stigla dojava da je pronađeno tijelo, a kasnije je utvrđeno da se radi o Saši Kulišiću.

Novinarka Maja Ana Kragić koja je snimila uhićenje Andree Kajganić ispričala je da je ona bila mirna i staložena.

Također je spomenula da se djevojčica (14) prije uhićenja oglašavala na društvenim mrežama.

– Oglasila se taj dan, s emotivnom objavom “počivaj u miru tata”, a na kraju će se ispostaviti da je ona umiješana u njegovo ubojstvo – kaže Maja Ana Kragić.dnevni.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU