Novi dresovi za ulazak u Prvu ligu: Mozzart podržao FK Famos

Klub broji oko 150 članova, od kojih je čak 120 omladinaca

Fudbalski klub Famos od davne 1968. ispisuje najljepše priče na zelenom travnjaku u Istočnoj Ilidži. Tokom duge istorije, formirali su sve selekcije koje kontinuirano pružaju dobre partije u svojim ligama. Njihovi seniori trenutno su prvi vrhu tabele Druge lige Srpske, pa im je cilj da u narednom periodu zaigraju u prvom rangu. Podršku na tom putu pružila im je kompanija Mozzart kroz akciju „Novi dresovi za nove šampione“.

Pozitivne su reakcije svih članova kluba na ovaj potez kompanije Mozzart. Svi su pozitivno iznenađeni i sviđa im se oprema, kao i kvalitet dvije nove garniture dresova. Hvala na podršci– kaže Radenko Šehovac, predsjednik FK Famos, Istočna Ilidža.

novi dresovi za ulazak u prvu ligu: mozzart podržao fk famos
novi dresovi za ulazak u prvu ligu: mozzart podržao fk famos

            FK Famos broji oko 150 članova, od kojih je čak 120 omladinaca! U klubu vrijedno treniraju cicibani, pjetlići, pioniri, kadeti, juniori i seniori. Najmlađi se takmiče u Kantonalnoj ligi Sarajevo, a ostali u regionalnoj, republičkoj i državnoj ligi. Seniori su trenutno drugi na tabeli Druge lige RS, pa im je plan da uskoro uđu u Prvu republičku ligu.

Opština Istočna Ilidža im pruža podršku u radu, kao i prijatelji kluba među koje se sada upisao i Mozzart.

Osim želje za ulaskom u Prvu ligu Srpske tokom ove ili sljedeće godine, klub planira i da omasovi svoje redove kroz Školu fudbala, a sve u cilju da Famos nastavi tradiciju sjajnih rezultata.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU