Novi show dr Nestorovića: Kakvu vezu imaju Tesla i Hitler, soda bikarbona je lijek za rak

Zvuči malo rasistički ta teorija, ali je apsolutno dokazana ta činjenica da što su naši preci, dede i babe, bili polugladni i što su teško živjeli, odgovorni su za to što smo mi danas otporniji na gomilu raznoraznih bolesti, rekao je srbijanski pulmolog Branimir Nestorović gostujući u emisiji Fokus na B92.

– Moj deda je gladovao prelazeći kroz Albaniju i to je utjecalo da ja danas budem otporan na neke bolesti. Komunističke zemlje su gladovale, a zbog toga imamo mnogo manju smrtnost na istoku u odnosu na zapad – rekao je Nestorović i još jednom zaprepastio javnost.

Prema njegovim riječima, kada se pogleda linija koja razdvaja svijet u Berlinu, istočno je smrtnost znatno manja, a zapadno katastrofa prenosi Faktor.

– U svim tim komunističkim zemljama ljudi su često gladovali, dok su na zapadu upropašćeni tim viškom hrane, ali loše hrane – rekao je Nestorović.

On je također govorio i o životu naučnika Nikole Tesle:

– On nije jeo meso, već samo ribu, voće i povrće, jedini porok bio mu je viski. Vjerujem da je Hitlerov specijalac Oto Skorceni ubio Teslu tako što ga je ugušio tokom spavanja, jer na njegovom tijelu nisu pronađeni tragovi koji bi pokazali uzrok smrti. Postoji i knjiga, a čak i film koji govori o tome.

Pulmolog je isto tako govorio i o sodi bikarboni i raku.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU