Novi Travnik: Bazen otvoren, organizaciju preuzeli mladi (FOTO)

Niti nešto hladnije vrijeme nije smetalo mladima da osvježenje potraže u danas otvorenom gradskom bazenu.
Organizacija će, kaže Toni Skopljaković iz udruge “Život je lijep”, biti nešto drukčija nego prošlih godina.

“Bazen je počeo s radom, nažalost malo kasno, nadali smo se i malo ranije jer bi ga mogli više srediti. Mladi iz naše udruge uzeli su organizaciju na sebe, kafić, a osmislili smo i dodatne sadržaje. Bit nije da smo ga napravili samo za nas, nego i za starije, kad su vruće noći, stavili smo svjetla, planiramo staviti i stol za stolni tenis, imamo već pikado, razmišljamo i o još nekoliko sadržaja. Bit nije zaraditi, ne želimo to ni naplaćivati, nego napraviti nešto za naše sugrađane. Da provedemo ovo ljeto zajedno”, kazao je Skopljaković.

Šteta je, kaže, što bazen nije u boljem stanju.

“Šteta je što ovo imamo, a nije u nekom boljem stanju. Vidite na šta ovo sve liči, ali tako je kako je, naše je. Naš moto je dobro nam je i uvijek će nam biti dobro i tome težimo, ne želimo gledati niti politiku ili bilo šta drugo. Dosta više prepucavanja. Mi ćemo preuzeti i kontrolu čistoće vode, sve aktivnosti oko bazena, ORŠK će naplaćivati ulaz”, rekao je.

Ukoliko se ostvare najave općinske vlasti, bazen bi za sljedeću godinu mogao biti potpuno renoviran i uređen, a za sve bi trebalo biti izdvojeno više od 300.000 KM.

drukciji.ba

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU