Novi Travnik: Humane zvijezde BiH i Hrvatske igrale za djecu s posebnim potrebama

Humane zvijezde Hrvatske pobijedile su kolege iz Bosne i Hercegovine rezultatom 6-4 u revijalnom susretu održanom u Novom Travniku. Ovaj susret, odigran u humanitarne svrhe, bio je posvećen instituciji koja brine za djecu s posebnim potrebama u ovoj srednjobosanskoj općini.

Gradski stadion u Novom Travniku bio je ispunjen gledateljima koji su došli podržati dvije ekipe, predvođene bivšim “Vatrenim” Goranom Vlaovićem i Borisom Živkovićem, kao i bivšim košarkaškim reprezentativcem Krunoslavom Simonom, te glazbenicima Miroslavom Škorom i Matom Bulićem.

Odigrali smo više od 150 utakmica, na kojima smo prikupili preko 1,7 milijuna kuna, i sve je otišlo u dobrotvorne svrhe. Ovo je sjajan pokazatelj koliko ima humanih ljudi među nama i humanih zvijezda, jer je interes toliko velik da je ponekad teško izabrati tko će igrati, svi žele pomoći – rekao je Bulić.

Ovo je drugi nogometni susret reprezentacija humanih zvijezda Hrvatske i BiH. Prvi susret održan je u Travniku 2022. godine i bio je svojevrsni oproštaj pokojnog Miroslava Ćire Blaževića s rodnim gradom.

Domaćin susreta bila je Općina Novi Travnik, a načelnik Stjepan Dujo izrazio je zadovoljstvo što su se humane zvijezde okupile kako bi pomogle izgradnju Centra Duga za djecu s posebnim potrebama. Susret je organizirala udruga PRONT i portal TNTportal.ba.

Humanitarnom nogometnom susretu prisustvovali su i veleposlanik Hrvatske u BiH Ivan Sabolić te predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

IZVOR: www.vitez.info

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU