Novi Travnik: Otvorena preuređena dm prodavnica na novoj adresi

Od danas, u Novom Travniku, vaše omiljene proizvode iz bogatog dm asortimana potražite na novoj adresi!

Kako bi bio bliži svojim kupcima dm je prodavnicu koja se nalazila na adresi Kralja Tvrtka 42 preselio na atraktivniju lokaciju. Na adresi Mehmeda Spahe bb, u novom, osvježenom prodajnom prostoru koji je sada veći za više od 100 metara kvadratnih, kupci mogu uživati u još ugodnijem osjećaju kupovine proizvoda za cijelu porodicu, te u proširenoj asortimanskoj ponudi make up-a, proizvoda za trudnice, igračaka za bebe, proizvoda za njegu nogu, auto kozmetike i beauty proizvoda.

Početak rada na novoj adresi dm je obilježio društveno odgovornim djelovanjem uručivši donaciju u vrijednosti od 3.000 KM lokalnom Edukacijsko-rehabilitacijskom centru „Duga“. Ova ustanova socijalne skrbi od 1997. godine pruža usluge dnevnog boravka djeci s teškoćama u razvoju i odraslima s psihofizičkim i intelektualnim smetnjama, dok manji broj koristi usluge stacionarnog smještaja zbog pohađanja nastave po prilagođenom programu.

novi travnik: otvorena preuređena dm prodavnica na novoj adresi
novi travnik: otvorena preuređena dm prodavnica na novoj adresi

“Trenutno smo u postupku proširenja kapaciteta, odnosno dogradnje novog aneksa, za što su nam potrebna značajna finansijska sredstva, tako da nam je svaka podrška i više nego dobrodošla. S obzirom da su postojeće sprave u Centru dotrajale, planiranu donaciju ćemo usmjeriti za nabavku trake za hodanje i sobnog bicikla koji imaju pozitivni učinak na psihičko i fizičko zdravlje”, izjavila je Sonja Nikolić Jurišić, direktorica Centra “Duga” zahvalivši se dm-u na uručenoj donaciji.

U ime kompanije dm, donaciju je uručila Melisa Hečimović, menadžerica prodajnog područja i tom prilikom izjavila: „Osim kontinuiranog unapređenja našeg asortimana, uređenjem dm prodavnica kao i preseljenjima na atraktivnije lokacije želimo biti bliže svojim kupcima, te osigurati im uvijek ugodan osjećaj kupovine. Također, svaki naš poslovni napredak prati i podrška lokalnoj zajednici. Nadamo se da ćemo današnjom donacijom Centru „Duga“ pomoći da korisnici lakše njeguju navike kojima stimulišu održavanje psihofizičkog zdravlja.“

Brojne pogodnosti i popust od 15% na ukupni iznos kupovine

Preseljenje dm prodavnice na novu adresu, u još ugodniji prodajni prostor, bio je povod da svima koji su danas obavili kupovinu u vrijednosti od 30 KM ili više, dm osigura mali znak pažnje. Na dan otvorenja ali i dva naredna dana, tačnije do 18. juna, svim kupcima dm daruje ceker i popust od 15% na ukupnu kupovinu, a kupci čiji iznos računa bude u iznosu od 70 KM i više na kasi će moći preuzeti dm peškir.

Za kupce koji nisu u mogućnosti obaviti kupovinu tokom prva tri dana i iskoristiti popust, dm je pripremio i ograničen broj kupona s iznosom popusta od 15% na ukupnu kupovinu, a koji će se moći iskoristiti narednih mjesec dana.

Nagradna igra

Sve kupce dm poziva i da do 23.6.2022. učestvuju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti vrijedne nagrade! Prva nagrada je električni romobil MS ENERGY e10 i dm poklon paket, druga nagrada je Gorenje mikrovalna pećnica i dm poklon paket, dok je kao treću nagradu dm pripremio 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Radno vrijeme dm prodavnice u Novom Travniku, na adresi Mehmeda Spahe bb, je od ponedjeljka do subote, od 9 do 21 sat, dok je nedjelja neradna.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU