Novi trend u intimnim odnosima: Šta je kokos izazov?

Novi trend u intimnim odnosima postao je vrlo popularan na društvenim mrežama, a on se izvodi lako. Ipak, imajte u vidu da, dok neko tvrdi da mu zahvaljujući njemu nikad nije bilo bolje među čaršavima, on nije za svakoga, prenosi B92.

S vremena na vrijeme, strani mediji nas obavijeste da se pojavio neki novi trend u seksualnim odnosima, a najnoviji je popularizovan upravo na TikToku.

U pitanju je tzv. kokos izazov, koji zapravo nema nikakve veze s kokosima.

Šta je kokos izazov?

Radi se o tome da se prilikom intimnih odnosa kukovima oblikuje riječ “coconut” (kokos) dok je žena gore prilikom misionarske poze, kako bi oboje partnera uživalo u maksimalnom zadovoljstvu. U pitanju je pokret koji zahtijeva dosta fleksibilnosti.

Kako ističe Melisa Stoun, stručnjakinja za odnose, ovakvi “čelendži” su korisni za parove.

-Dobro je vidjeti da ovi viralni izazovi mogu da pomognu ljudima da istraže zadovoljstvo sa svojim partnerima i poboljšaju intimne odnose, kao i samopouzdanje i raspoloženje – istakla je.

Probati kokos izazov ili ne?

Da li je kokos izazov dobra ideja ili ne, zavisi od toga koliko su partneri aktivni u krevetu.

Ukoliko je jedna strana previše pasivna, ovaj pokret joj može biti previše stimulišući i “van ritma”.

-Ako probam kokos izazov, a on me pita šta to radim, plakaću – našalila se jedna tviterašica u jeku popularnosti ovog trenda.

U svakom slučaju, istraživanje i eksperimentisanje može biti korisno, ali uvijek vodite računa o tome šta druga strana voli i šta joj prija.

The post Novi trend u intimnim odnosima: Šta je kokos izazov? appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU