Utorak, 26 siječnja, 2021

Novi upute za osobe koje putuju u Srbiju

- Oglašavanje -

Granična policija Bosne i Hercegovine dobila je obavijest Ministarstva unutarnjih poslova Republike Srbije o novim uputama za osobe koje ulaze u Srbiju iz država zahvaćenih epidemijom zarazne bolesti covid-19, a koje stupaju na snagu 14. januara 2021. godine.

Novim uputama o načinu primjene ograničenja ulaska u Republiku Srbiju osobama koje dolaze iz država zahvaćenih epidemijom zarazne bolesti covid-19, a radi zaštite od unošenja zaraznih bolesti na teritoriju Republike Srbije, između ostaloga je propisano da je osobama koje u Republiku Srbiju dolaze iz država s nepovoljnom epidemiološkom situacijom, i to iz svih država svijeta, izuzev Bosne i Hercegovine, Republike Albanije, Republike Bugarske, Republike Sjeverne Makedonije i Crne Gore, dozvoljen ulazak u Republiku Srbiju pod uvjetima da posjeduju negativan RT-PCR test na prisustvo virusa SARS-CoV-2, izdat od referentne laboratorije države iz koje dolaze, odnosno iz koje ulaze u Republiku Srbiju, ne stariji od 48 sati od datuma izdavanja rezultata.

Informacije o ostalim uvjetima ulaska u Republiku Srbiju mogu se dobiti isključivo od nadležnih organa navedene države, navode iz Granične policije Bosne i Hercegovine.

0 0 Glas
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Comments
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Preuzimanje sadržaja

Preuzimanje sadržaja je dozvoljeno samo uz dodavanje link na tntportal.ba unutar preuzetog članka. Hvala.

Novi upute za osobe koje putuju u Srbiju
- Oglašavanje -Novi upute za osobe koje putuju u Srbiju

IZDVAJAMO

Novi upute za osobe koje putuju u Srbiju
0
Zanima nas vaše mišljenje, molim vas, komentirajte.x
()
x