7 C
Sarajevo
Četvrtak, 21 listopada, 2021

Novo priznanje članu TKD kolektiva Bosna

Fahrudin Adilović dobio specijalnu plaketu za ostvarene rezultate u 2020 godini

U subotu je u organizaciji Taekwondo saveza BiH održan trenerski i sudački seminar za trenere i sudije taekwondo sporta u BiH.

Prije samog oficijelnog početka seminara Taekwondo savez BiH uručio je specijalnu plaketu Fahrudinu Adiloviću za osvojene zlatne medalje na klupskom Evropskom prvenstvu koje je održano u Zagrebu i Evropskom kadetskom prvenstvu koje je održano u Sarajevu.

novo priznanje članu tkd kolektiva bosna
Novo priznanje članu TKD kolektiva Bosna

Zahvaljujući izvanrednim rezultatima i osvojenim bodovima sa Evropskih prvenstava Fahrudin Adilović zauzeo je drugo mjesto na Evropskoj listi i treće na Svjetskoj listi u kategoriji kadeta -57 kg a što je ogromni uspjeh za TKD kolektiv Bosna i cijeli taekwondo sport u našoj zemlji.

Na ovom izuzetno posječenom i kvalitetnom seminaru ispred ovog kolektiva prisustvovali su treneri: Edin Kajević 5 dan, Almin Kajević 4 dan i Kerim Ahmetspahić 3 dan, a sudačkom seminaru pristupile su Naida Durak i Anesa Pulo. Predstavnici TKD Bosna prošli su uspješno seminar i stekli licence za 2021. godinu i spremni su da svoje znanje prenesu na sve članove i takmičare ovog uzornog kolektiva, a kako bi oni nastavili sa vrhunskim sportskim rezultatima, kao i do sada.

Potvrđen kvalitet i  stručni rad

Naravno da smo svi u našem kolektivu ponosni i sretni na novo, zasluženo priznanje našek članu Adiloviću. Iza svih tih njegovih medalja,priznanja,plaketa stoje njegove godine mukutrpnog rada sa našim vrsnim  trenerima i još jednom se je potvrdio stručni rad u našem klubu. Sigurno da će ovo biti dodatni stimulans za još žešči budući rad Adiloviću, ali i svim našim ostalim članovima da i oni uskoro ostvare ovakve ili slične rezultate-rekao je prvi čovjek TKD BOSNA, majstor 5 dan Edin Kajević-Kaja.

- Oglašavanje -

Piše: Rešad MAMELA

0 0 Glasovi
Article Rating
Pretplatite se
Obavijesti o
guest
0 Komentari
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
NAJNOVIJE
Možda vas zanima