O OVOM SKANDALU SU SVI BRUJALI: Pjevačica uhvatila vjerenika u krevetu sa muškarcem

Pjevačica Mira Škorić, prije nekoliko godina raskinula je vjeridbu sa bogatim biznismenom iz Njemačke, nakon što ga je uhvatila u preljubi sa muškarcem.

O ovom skandalu javnost je danima brujala, a Mira Škorić je ispričala da je doživjela pravi šok kada se vratila sa nastupa.

Naime, kako je ispričala za medije htjela je da iznenadi vjerenika, njemačkog biznismena, pa je nenajavljena banula u njegov stan u Berlinu.

Tada je doživjela neprijatno iznenađenje, zatekla je svog partnera u krevetu sa muškarcem i tada su prekinuli svaki kontakt.

Mira Škorić inače ima prelijepu kćerku koja je ljekarka. Milica je inače izgovorila sudbonosno “da” svom dugogodišnjem izabraniku prošle godine, a svadbenom veselju koje je upriličeno u jednom elitnom restoranu, prisustvovao je veliki broj poznatih ličnosti.

– Najponosnija sam majka na svijetu, nikada nisam sumnjala u nju. Kao mala se igrala sa tim stvarima, povukla je na oca. Ima ljubav prema nauci, upisala je doktorske studije. To je njeno zanimanje, njen poziv, ali uvijek ja brinem – rekla je Mira jednom prilikom.

The post O OVOM SKANDALU SU SVI BRUJALI: Pjevačica uhvatila vjerenika u krevetu sa muškarcem appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU