OBRATITE PAŽNJU NA NJEGOVE SKLONOSTI S kim najčešće varaju muškarci određenog horoskopskog znaka

Ne želimo da kažemo kako će vas muškarac u određenom znaku zaista prevariti, ali ako želite da vidite sa kakvom bi vas osobom mogao prevariti, onda obratite pažnju na sklonosti njegovog horoskopskog znaka.

Ovan

Voli uzbuđenje i adrenalin, zato će kao beg od stabilne veze potražiti avanturu s nekom koja je nepredvidiva, baš kao i on.

Bik

S najboljom drugaricom; onom koja mu je „samo drugarica“, stvarno.

Blizanci

Prevariće vas s nekim ko ga stalno hvali i diže u nebesa. To ne znači da nužno ima osjećanja prema toj osobi, ali njegov ego uživa.

Rak

S nekom koja je spremna da ga sluša kad vi niste. Rakovi neće ni shvatiti da varaju, jer će prvo samo željeti rame za plakanje, ali to se rame vrlo brzo može pretvoriti u nešto mnogo seksualnije.

Lav

Ako vas prevari, to će biti sa ženom koja ga može iskreno nasmijati. Ako se i ona smije njegovim forama, stvar bi mogla postati ozbiljna.

Djevica

Ako osjeti da ste se malo udaljili, Djevica će u panici potražiti bliskost s nekom drugom.

Vaga

Ovaj znak traži „partnera u zločinu“, zato će najčešće varati s nekim ko isto vara svog partnera. Čisto da postoji ravnoteža.

Škorpija

Škorpija samo želi nevjerovatan seks s nekim s kim nije u vezi. Dobra vest je da neće varati s velikim brojem žena, nego samo s jednom kojoj mogu vjerovati.

Strijelac

Za razliku od Škorpije, Strijelac će pokušati da pronađe što veći broj partnera za prevaru. Jednom kad krene, ne staje.

Jarac

U vječnoj potrazi za zrelošću, Jarac će pomisliti da je žena zrelija od vas idealan izbor za prevaru.

Vodolija

Vodolije varaju iz romantičnog razloga – misle da su pronašli svoju srodnu dušu. Skoro da im i ne možete zameriti, ali prevara je prevara bez obzira na sve.

Ribe

Riba ne vara sa predumišljajem, već zato što mu se žene nameću, kada ga vide tako smotanog i zbunjenog. Vas će pokušati da razuvjeri i rasprši sve sumnje da to može da bude istina.

BONUS VIDEO:

OBRATITE PAŽNJU NA NJEGOVE SKLONOSTI S kim najčešće varaju muškarci određenog horoskopskog znaka appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU