“Očekujem da obavimo razgovor i da nađe muškarca”: Matorin brat progovorio o njenom ljubavnom brodolomu

Nikola Tomić, brat Jovane Tomić Matore, bio je gost u emisiji “Premijera – Vikend specijal”, gdje je govorio o skandalu svoje sestre sa njenom suprugom Anitom Stanojlović, koja ju je izdala sa hrvatskom tiktokerkom Mateom Car.

– Ne gledam nešto pretjerano to sve što se tiče odnosa Jovane i Anite, ali gledam po prvi put Jovanu za osam godina ovako ucviljenu i to me boli, nikada je ovako nisam vidio… Vidim sada već po Jovani da je definitivno kraj, a bio sam skeptik prvih dana – započeo je Nikola.

Tomić se osvrnuo i na upoznavanje Matorinih roditelja sa Anitom, te je ispričao kako je upoznao Anitinog sina Alekseja.

– Znam da je dolazila, vjerovatno je stric izbjegao momenat da je upozna. Znam da je dan ili dva pred ulazak u “Elitu” došla i znam da ju je strina upoznala, za strica ne znam. Ja sam moju Dunju dovodio, meni je on kao dijete slatko, pravi dječačić, razdragan… E sad, što je malo nestašan, normalno je. Imao sam priliku da vodim njega i Dunju u prodavnicu igračaka, apsolutno me je slušao, da li je u meni vidio autoritet, ne znam, ali nemam ništa loše da kažem za to dijete. Više je Jovana obraćala pažnju na Alekseja, nego Anita. Nije ga odvajala od Dunje – rekao je Matorin brat.

Takmičari “Elite” sve češće pričaju o tome da se Anita udala za Matoru iz koristi, o čemu je govorio i Nikola:

– Meni nije djelovalo da je iz koristi, sad što se piše… Nisam stekao takav utisak, ni poslije svega ovoga što se desilo. Anita je željna medijske pažnje, više to, ne vjerujem da je bila neka korist, sama Jovana mi je pričala da joj ništa materijalno nije tražila, što ju je i privuklo. Sve što je dobila od Jovane, bilo je što je Jovana htjela, a ne što je Anita tražila… Ni u jednom momentu nije spominjala ono što čitam da je Anita cijepala vjenčanicu, da je dramila, svađale se sa Sandrom Rešić, Erminom, rečeno mi je da je sve bilo ok – rekao je Nikola, te je dodao:

– Nisam mislio da će doći ovako rano i nisam mislio da će biti ženska osoba, nego muškarac za par godina. Ja i dan danas očekujem da poslije svega ovoga izađe i da obavimo neki razgovor, gdje očekujem da nađe sada muškarca. Poslije svih ovih godina, prije ženskih osoba imala je muškarce.

(express/informer)

The post “Očekujem da obavimo razgovor i da nađe muškarca”: Matorin brat progovorio o njenom ljubavnom brodolomu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU