Od Brene i Bobe do Sandre Afrike: Oni su vlasnici jahti i brodova, za luksuz ne pitaju cijenu

Javne ličnosti vlasnici su jahti i brodova vrijednih od 10.000 do čak 400 miliona eura.

Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović gotovo cijelo ljeto krstare Jadranom. Njihov brod je dužine 17.5 metara i širine oko pet metara. Cijena jahte sa osnovnom opremom iznosila je oko 25.000 eura, a uz dodatnu opremu može da košta i do 100.000 eura.

Vlado Georgiev kupio je kruzer „rinker 300KS“, koji je platio oko 100.000 eura. Jahta je opremljena dnevnim boravkom, spavaćom sobom za šestoro, kuhinjom i kupatilom, a dugačka je oko 6,5 metara.

Saša Popović godinama je posjedovao jahtu, koju je kasnije prodao. Mediji su ranije pisali da je Popovića plovilo koštalo oko milion eura. Njegova jahta je bila usidrena u Opatiji, gdje on inače ima kuću.

Goran Bregović takođe posjeduje brodić koji koristi samo kad leti odlazi u Perast, gdje ima dvije kuće.

Pjevač Milan Topalović Topalko posjeduje barku koja je usidrena na obali Dunava u Višnjičkoj banji, a u njoj je najviše vremena provodio tokom karantina i pandemije koronavirusa.

„Brod mi je bila najveća strast i odavno mi je želja da jednog dana kada budem mogao i skupio novac, kupim sebi neko plovilo. Ovo je moje prvo plovilo. Svi mi drugari i kolege kažu : Pa dobro, imaš brod, ali čovjek kad kupi tek svoj treći brod, to je onda to. Međutim, ja se ne slažem s tim. Ne mogu uopšte da zamislim da ovo nije moj brod ili da ga prodam. Našao sam ga u oglasima i bio je oko 40 – 50.000 eura. Napravio ga je i prodavao Miša iz Obrenovca. Pozvao sam ga, došao, ušao, sjeo s njim i nisam se više odvojio od plova“, rekao je Topalko.

Pjevačica Sandra Afrika dugo je posjedovala brod, a onda je odlučila da isti zamjeni jahtom.

Budući da ljeto voli da provodi na moru, odlučila je da ne štedi i da sebi obezbjedi jahtu, a kako mediji prenose Sandra je za svoje plovilo izdvojila oko pola miliona eura.

Pjevačica redovno pozira na svojoj novoj jahti i pokazuje u kakvom luksuzu uživa.

(express/novars)

The post Od Brene i Bobe do Sandre Afrike: Oni su vlasnici jahti i brodova, za luksuz ne pitaju cijenu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU