ODRŽAN 17. BOŽIĆNI KONCERT ,,BOŽIĆ U TRAVNIKU” HKC-a NOVA BILA 


Sinoć je u Travniku održan 17. u nizu božićni koncert u organizaciji Javne ustanove Hrvatski kulturni centar Nova Bila. Na koncertu su nastupili: Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila pod ravnanjem dirigenta prof. Josipa Popovića, Vokalni sastav ,,Lašvanske dive” pod vodstvom prof. Nanarele Bajo, Klapa Bratovština pod vodstvom Anđelka Nikolića Đele. Vokalni solisti na koncertu bili su: Saša Domuz, Ilijana Budimir Trupina, Magdalena Bogić, Tomislav Čorić, Lucija Pervan i Matea Popović.

 

U punoj sali Centra za kulturu općine Travnik publika je mogla uživati u više od sat vremena programa odlično pripremljenih božićnih i zabavnih skladbi, koje su svojim poznatima i toplim melodijama i s odličnom izvedbom razveselile srca mnogih u još jednoj adventskoj noći. Glazbeni dio večeri upotpunila je i prikladna božićna scenografija i rasvjeta, koju je režirala voditeljica programa Anela Križanac. Za dobar zvuk i razglas na koncertu pobrinuli su se tonci Zoran Ćurić i Gabrijel Grubešić, a rasvjetom su upravljali Almir Kukić i Alojz Čakarić. Koncert je snimala i fotografirala ekipa iz Foto Studio Brzoka.

održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila  održan 17. božićni koncert ,,božić u travniku” hkc-a nova bila 

Nakon koncerta upriličen je domjenak za sve posjetitelje i goste, a kao i svaki put do sada Catering Milano i gđa Tanja Mlakić uradili su odličan posao te nam pripremili obilje ukusne hrane i pića.

Donatori koncerta su: Općina Travnik, Ministarstvo obrazovanja, znanosti, mladih, kulture i športa Kantona Središnja Bosna, Federalno ministarstvo kulture i sporta i Fondacija za muzičke, scenske i likovne umjetnosti. Svim donatorima se zahvaljujemo na suradnji i kontinuiranoj podršci.

 

Također, istaknuli bismo kako je ovaj koncert bio uvodna aktivnost u 50. rođendansku godinu Limene glazbe ,,Lašva” Nova Bila, koja će svoj zlatni jubilej proslaviti u svibnju naredne godine na svečanoj akademiji.

 

Do sljedećeg koncerta i ,,Božića u Travniku” želimo vam čestit Božić i sretnu Novu godinu.

 

Program koncerta:

1. Tiha noć solist Tomislav Čorić

2. Sretan ti Božić narode moj solistica Magdalena Bogić

3. Pastorela Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i VS Lašvanske dive

4. Sveta noć VS Lašvanske dive, solistica Lucija Pervan, glasovirska pratnja prof. Josip Popović

5. Božić Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila, solistica Matea Popović

6. Radujte se narodi Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila, VS Lašvanske dive, solistica Magdalena Bogić

7. Privelika radost Klapa Bratovština

8. Kad se Isus ditić Klapa Bratovština

9. Kolenda Klapa Bratovština

10. La Musica Di Notte Klapa Bratovština

11. Nije htjela Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila, solistice Ilijana Budimir Trupina i Magdalena Bogić

12. My Way Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila, solist Saša Domuz

13. Ljubavna Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i VS Lašvanske dive, solistica Ilijana Budimir Trupina

14. Dancing Queen Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i VS Lašvanske dive

15. Narodi nam se Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i VS Lašvanske dive solist Tomo

16. (Biss) Radujte se narodi, Limena glazba ,,Lašva” Nova Bila i VS Lašvanske dive, solistica Magdalena Bogić

centralna.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU