Odustala od „Zvezda Granda“, a sada pokidala: Ko je Hercegovka Antonija Čerkez? 

Mlada i talentovana pjevačica iz Širokog Brijega Antonija Čerkez, i ovaj krug je pokupila sve simpatije publike i stručnog žirija u „Zvezdama Granda“.

Od samog početka ove sezone izdvojila se od ostalih takmičatra svojim glasom, a njen nastup iz prvog kruga gdje je pjevala numeru Donne Ares „Suze moje plaču za oboje“ broji milione pregleda na društvenim mrežama.

@tmci.13 Suze moje plaču za oboje-Antonija Čerkez #suzemojeplacuzaoboje #antoniettecerkez #zvezde #granda #capcut #balkanpjesme #music #viralvideo #fyp ♬ original sound – balkanpjesme

Ovaj snimak posebno je postao viralan kod mlađe publike, pa je tako nakon nastupa osvanuo na mreži Tik -Tok gde je postao viralan za samo nekoliko sati nakon emitovanja ove emisije.

Antonija se ove sezone vratila u takmičenje i to na poziciji izabranog takmičara, a njen mentor Dragan Stojković Bosanac sve vrijeme govori da je ponosan na njeno pevanje do sada u takmičenju i ističe da će u nastavku biti sve bolje.

Ona se i ranije nekoliko sezona takmičila u „Zvezdama Granda“, a može se reći da je najzapaženiji utisak kod publike širom svijeta ostavila upravo ove sezone.

Nakon prvog nastupa prije nekoliko mjeseci, osim na društvenim mrežama, Antonija je postala zanimljiva i regionalnim medijima, a svi se pitaju ko je djevojka iz Bosne i Hercegovine koja je svojim vokalom osvojila čitav Balkan.

odustala od „zvezda granda“, a sada pokidala: ko je hercegovka antonija čerkez? 
odustala od „zvezda granda“, a sada pokidala: ko je hercegovka antonija čerkez? 

Inače, Antonija je prošle godine odustala od „Zvezda Granda“, ali je ove sezonen riješila ponovo da okuša sreću i čini se da nije pogriješila.

-Želim da se zahvalim svim dragim ljudima koji su mi bili podrška na ovom putu, svim prijateljima koje sam stekla kroz takmičenje. Veliko hvala mom mentoru Draganu Stojkoviću koji me je učio i bodrio kao i, sada velikom prijatelju Vladanu, koji je u svakom trenutku bio tu kao pomoć i podrška. Najveće hvala želim reći roditeljima, Admiru, prijateljima Danijeli, Ishaku, Amini i Lejli koji su trpili moje strahove, ludosti i nervoze sve ovo vrijeme– napisala je tada Antonija i dodala:

– Na kraju, hvala svima vama što ste bili tu i pratili sve moje uspjehe, što veće, što one manje. Što ste vjerovali u mene i vidjeli me u finalu. Nadam se da ovo neće biti prestanak veze koju smo stvorili i da ćete mi i dalje biti tu. Voli vaš vaša Antonija sa Širokog Briga.

Antonija je do sada u takmičenju pokazala da podjednako dobro pjeva sve muzičke žanrove, a ističe da joj je muzički uzor članica žirija Marija Šerifović.

(Express/Grand)

The post Odustala od „Zvezda Granda“, a sada pokidala: Ko je Hercegovka Antonija Čerkez?  appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU