Oglasila se Lazićeva majka: Evo da li zna gdje se Darko nalazi!

oglasila se lazićeva majka: evo da li zna gdje se darko nalazi!


Kako pišu domaći mediji, porodica i policija ne mogu, navodno, da dođu do Darka Lazića. Naime, od pjevača ni traga ni glasa otkako je policija otkrila u gradu automobil iz 2015. godine koji je kupio bivšoj supruzi Ani Sević, a koji sada ima lažnu registraciju.

Policija, navodno, želi da obavi razgovor sa Darkom, ali on se, kako pišu domaći mediji, ne odaziva na pozive i telefon mu je nedostupan, iako je izuzetno aktivan na društvenim mrežama, a kako domaći mediji saznaju ne boravi ni u rodnom Brestaču.

Portal Pink.rs pokušao je da stupi u kontakt sa Darkom, ali nije bio dostupan ni na jedan broj poznat redakciji. Ipak, njegova majka Branka je dala izjavu upravo za nas.

– Ma to nije istina. On trenutno nije kući, otišao je kod Marine, ona je tamo u Pećincima kod njenih, uopšte ga nije ni tražila policija, ne znam o čemu se radi. A za auto sam čitala i ja, ne znam uopšte o čemu se radi, to je Ana trebalo da sredi ako je auto već na nju, pod njenim imenom, što ga ona nije sredila ako je to sve istina – rekla je Branka.

(Pink)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU