Oglasili se iz MUP-a KS povodom sutrašnjeg derbija

U nedjelju saobraćaj će se odvijati po izmijenjenom režimu povodom derbija između FK Željezničar i FK Sarajevo sa početkom od 20:00 sati, naveli su iz MUP-a KS.

Saopćenje MUP-a KS prenosimo u cijelosti.

“Na zahtjev FK Željezničar, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za izmjenu režima saobraćaja u ulici Zvornička, na dijelu od raskrsnice sa ulicama Put Mladih Muslimana-Azize Šaćirbegović do raskrsnice sa ulicom Hamdije Čemerlića, Topal Osman-paše, na dijelu od raskrsnice sa ulicom Kemala Kapetanovića do rasksrnice sa ulicom Zvornička, područje općine Novo Sarajevo, na dan nedjelja, 14. april 2024. godine radi održavanja fudbalske utakmice između FK „Željezničar“ iz Sarajeva i FK „Sarajevo“ iz Sarajeva.

Privremenu obustavu saobraćaja vršit će policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo u terminu od 16,00 do 24,00 sata.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da poštuju naređenja ovlaštenih službenih lica u vrijeme realizacije ovih aktivnosti.

Podsjećamo, u nedelju, 14. aprila na stadionu Grbavica igrati će se veliki sarajevski derbi između FK Željezničar i FK Sarajevo od 20:00 sati.

www.tvsa.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU