OGLEDALOM JOJ RAZBILA GLAVU: Pijana djevojku „odvalila“ od batina

U Zemunu je uhapšena A. P. (36) zbog sumnje da je fizički nasrnula na svoju emotivnu partnerku T. J. (32). Kako se navodi u policijskom izvještaju, A. P. je prvo izazvala verbalnu svađu sa T. J., a potom je počela da lomi stvari po kući.

U pijanom stanju, A. P. je zatim fizički nasrnula na T. J. a prema informacijama koje su prenijeli mediji, žrtva je zadobila povrede od udarca ogledalima i više udaraca nogom u tijelo.

A. P. je uhapšena nakon što je T. J. pozvala policiju i prijavila nasilje. Nakon 48 sati zadržavanja, A. P. je privedena Trećem osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Ovo nije prvi put da se A. P. nađe u centru pažnje zbog nasilja. Prema nezvaničnim informacijama, ona je već bila uhapšena zbog napada na bivšeg partnera, a sada je optužena za nasilje nad T. J.

Nasilje u partnerskim odnosima je veliki problem u regiji, a statistike pokazuju da je broj prijavljenih slučajeva u porastu. Ova situacija ukazuje na potrebu za većom podrškom i zaštitom žrtava, ali i za edukacijom i promjenom svijesti o nasilju u partnerskim odnosima.

(Express/najportal.ba)

The post OGLEDALOM JOJ RAZBILA GLAVU: Pijana djevojku „odvalila“ od batina appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU