OGORČENA NA MLAĐU KOLEGICU: Sandra Afrika optužena za krađu

Pjevačica Sandra Afrika optužena je od strane Natalije i Sanija Ibraimova iz muzičke grupe ,,Trik Fx” da ih je pokrala svojevremeno.

Naime, kako Sani ističe, Natalija je vrijedno radila tri dana na jednoj pjesmi, a samo nešto kasnije su saznali da je Afrika izbacila pjesmu i spot.

U sve su umiješali i Sandrine saradnike:

– Čak su i pokrali moram to da kažem, jeste pokrali. Mi uradimo pjesmu, sedimo mi dvije, tri noći, pijemo, to jest oni piju ja kupujem pivo i odjednom Sandra Afrika… I onda odjednom ona snimila spot i pjesmu koju je Natalija sjedjela tri noći i radila pjesmu, ali nije Sandra kriva nego Moreno, ali ni on njie kriv dečko, morao je da kupi novi stan. I onda ispadnemo, znaš šta ispadne sad, sad ću ti opisati ovako, kako je odvratna, jadan ovaj čovjek pored nje, ona samo blablabla… – govori Sani, te Natalija nastavlja:

– Da, ja sam bolesna, ja sve čitam. Sani kaže nisam normalna, ali ja čitam i tako bi nekad odgovorila sltako onako sočno kako ja umijem, ali onda razmislim i pomislim na te ljude koliko su nesretni ustvari kada oni imaju vremena da sjede kući i komentiraju da li se moj ruž razmazao, da li moja šminka nije našminkana profesionalno, da li mi je možda masna kosa, tako neke gluposti, ali ja pričam sad ne znam o nekoj pjesmi ili o nekom spotu. Tako da vidjet ćeš komentare pošto ja imam tu energiju i ja kad pričam ja sam sva takva, a Sani je tako fin – govori Natalija.

(Express/Kurir)

The post OGORČENA NA MLAĐU KOLEGICU: Sandra Afrika optužena za krađu appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU