Oktobarski računi za centralno grijanje bit će umanjeni do 10 posto svim korisnicima “Toplana“

Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo obavještava javnost da je u saradnji sa KJKP “Toplane-Sarajevo“ izvršilo analizu prihoda i rashoda za mjesec oktobar.

Nakon ove analize i zbog izuzetno povoljnih vremenskih uslova odlučili da se oktobarski računi za centralno grijanje umanje do 10 posto svim korisnicima KJKP “Toplane-Sarajevo“.

Ovom prilikom Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša upućuje riječi zahvalnosti KJKP ‘Toplane-Sarajevo’ zato što su u ovoj saradnji s resornim ministarstvom pronašli način kako da za mjesec oktobar umanje račune i time, nadamo se, obraduju sve korisnike centralnog grijanja u Sarajevu“, poručuju iz Ministarstva.

Kako su zaključili, u vezi s tim, „Toplane“ će uz račune za mjesec novembar izvršiti dogovoreno umanjenje za mjesec oktobar.

The post Oktobarski računi za centralno grijanje bit će umanjeni do 10 posto svim korisnicima “Toplana“ appeared first on Sarajevska sehara.

sarajevskasehara.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU