ON JE KRALJ ORGIJA: Žene se moraju držati strogih pravila da bi bile s njim

Kada pomislite na muškarca koji živi u luksuznoj vili sa gomilom lijepih žena, vjerovatno vam na pamet prvo padne Hju Hefner. No, izgleda da pokojni biznismen ima dostojnog nasljednika u Traversu Bejnonu (51), poznatijem kao Kendimen. Ovaj stasiti, markantni 51-godišnjak živi na Candy Shop imanju sa svojom suprugom Tejšom, ali i još nekolicinom zgodnih djevojaka i žena.

Kendimen insistira da se svi međusobno odlično slažu, a ističe i da svi zajedno spavaju u jednom ogromnim krevetu i jednom nedjeljno zajedno ručaju, a na tom “porodičnom” obroku mobilni telefoni su zabranjeni.

Travers ističe da ima stroga pravila kada prima nove djevojke u svoje okruženje, kako bi osigurao da sve dobro funkcioniše u njegovoj vili sa 15 spavaćih soba i da odnosi ostanu skladni.

Vikendom ga možete pronaći u gomili žena, ali je noću uvijek u svojoj spavaćoj sobi koja izgleda baš kao noćni klub.

-Imali smo žurku u vili, a onda smo se preselili u spavaću sobu, koja ima šipku za ples, ogledala na plafonu, mašine za dim i svjetla, LED diode i ostalo. Moja žena Tejša se sjeća trenutka kada je atmosfera postala seksi i kada je 10 ili 12 djevojaka skočilo na mene. Rekla je da me nije vidjela ispod te gomile žena, da je izgledalo kao da me jedu živog. I stvarno, ja sam sebe vidio u ogledalu na plafonu, i rekao sam sebi: “Ok, sada mogu da umrem. Ako je moje vrijeme na zemlji isteklo, umrijet ću zadovoljan”. I to se desilo još nekoliko puta nakon toga, tako da sam sretan. Čekao sam kraj i bijelo svjetlo mnogo puta, ali još nije vrijeme – ispričao je on za ‘Ladbible’ jednom prilikom.

Kendimen tvrdi da ovakav život sa puno žena mora da ima niz pravila, a da zahvaljujući iskustvu u biznis svijetu može da “upravlja” njima i uživa u poligamiji.

-Ako si jedna od djevojaka, ti si dio porodice. Nedjeljom uveče imamo obaveznu porodičnu večeru, svi sjedimo zajedno, napunimo dva velika stola, a ja svima uzmem telefone i ostavim ih u drugoj prostoriji. Svi tamo sjedimo – mala djeca, starija djeca, djevojke, moja žena. Primorane su da pričaju o uspomenama i to je posebna noć za sve. Kada završimo sa hranom, idemo u bioskop koji imam u vili i svi zajedno gledamo film. Svađaju se, naravno, ali većinu vremena se lijepo slažu i uživaju u društvu jedni drugih. Mislim da je veliki plus što djevojke imaju dečka kao što sam ja, a pritom žive sa svojim najboljim drugaricama – kaže Bejnon.

Kako bi smanjio mogućnost za rasprave, Kendimen je riješio da svi dijele istu spavaću sobu koja je opremljena sa tri ogromna bračna kreveta.

-Ja imam još jednu spavaću sobu samo za sebe, pa ako mi nekada bude previše društva, pobjegnem tamo – dodaje.

Ovaj Australijanac ističe da je veoma strog u selekciji djevojaka i da ne pravi izuzetke.

-Mogao bih da imam 10 ili 20 djevojaka ovdje stalno, da nemam tako stroga pravila. Ipak, ona su neophodna da bi na duge staze sve funkcionisalo. Bilo je djevojaka koje su došle iz Amerike ili Evrope i ostale su samo sat vremena – njihov stav nije bio ispravan, pa su morale da odu. Bilo je djevojaka koje su bile nepristojne, ili su željele više od mene ili uradile pogrešnu stvar. Ja sam uvijek jasan u vezi sa pravilima. Moja žena je moja žena. A nagrade su tu samo ako uradiš pravu stvar – objašnjava ovaj bogataš.

A kako se njegova žena uklapa u sve ovo? On je Tejšu upoznao kada je imala 18 godina dok je radila na jednoj od njegovih zabava kao hostesa.

-Ona voli djevojke i to je od pomoći. Zabavno joj je i umijem da budem prilično kreativan u krevetu, pa vjerujem da to pomaže. Mislim da je na kraju dana sigurno u to da je ona moja supruga, i da za mene nije samo još jedna lijepa djevojka. Svi spavamo u istom krevetu i svi smo zajedno u seksualnom smislu. Svi smo zajedno, to je način da sve držim pod kontrolom – kaže Travers.

Kendimen je objasnio koji su njegovi kriteriji kada bira nove djevojke – nije mu važno odakle su, ali insistira na tome da ne koriste fotošop ili filtere.

-Vrlo sam izbirljiv, imali smo djevojke iz Perua, Kolumbije, Venecuele, Turske, Evrope, Velike Britanije. One treba da se prijave, napišu zašto bi bile odgovarajuće, a ja ću potom procijeniti njihov izgled. Imamo video poziv da bismo mogli da se uvjerimo kako zaista izgledaju, jer postoji puno aplikacija koje čine da djevojke izgledaju mnogo drugačije nego što jesu. Ja ću otići do bilo kog mjesta na svijetu ili ću im poslati kartu za Australiju ili za ono mjesto na kome sam trenutno stacioniran i onda prolazimo proces, odnosno probni period – zaključio je.

(Express/Blic)

The post ON JE KRALJ ORGIJA: Žene se moraju držati strogih pravila da bi bile s njim appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU