20 C
Sarajevo
Nedjelja, 4 lipnja, 2023

Općina Centar Sarajevo objavila javni poziv za dodjelu finansija namijenjenih razvoju i unaprjeđenju poslovanja samostalnih privrednika

Općina Centar Sarajevo u ponedjeljak, 11. jula 2022. godine objavila je javni poziv za dodjelu finansijskih sredstava namijenjenih razvoju i unaprjeđenju poslovanja samostalnih privrednika na području općine Centar Sarajevo za 2022. godinu.

Finansijska sredstva će biti dodijeljena u skladu sa raspoloživim sredstvima budžeta Općine Centar Sarajevo za 2022. godinu, u maksimalnom iznosu do 1.500 KM po prijavi.

Cilj javnog poziva je realizacija mjera razvoja i unaprjeđenja poslovanja samostalnih privrednika na području općine Centar.

Finansijska sredstva predviđena javnim pozivom namijenjena su za zaposlenje novih uposlenika, nabavku alata, repromaterijala, promociju djelatnosti, proizvoda i usluga, kao i druge aktivnosti vezane za razvoj i unaprjeđenje poslovanja kao i plaćanje dospjelih obaveza (PIO/MIO, zdravstveno osiguranje uposlenih, zakup poslovnog prostora).

U javnom pozivu su navedeni opći i posebni kriteriji, potrebna dokumentacija kao i način i rok podnošenja zahtjeva.

Javni poziv će biti otvoren 10 dana od dana objavljivanja u sredstvima javnog informisanja. Zahtjevi/prijave primljene nakon isteka roka neće biti razmatrane.

Tekst javnog poziva i potrebni obrasci za prijavu dostupni su na web stranici Općine Centar u rubrici „Javni pozivi“

www.tvsa.ba

Koliko je koristan ovaj tekst?

Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

Kako ovaj članak smatrate korisnim...

Pratite nas na društvenim mrežama

Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU