OPRAVDALA EPITET AMERIČKE PRINCEZE: Ivanka Tramp pokazala šta je elegancija

Ivanka Tramp, kćerka Donalda Trampa, oduvijek je privlačila pažnju i bila popularna zbog damskog stila. Jedan od moćnijih biznismena u SAD više nije predsjednik, ali je njegova porodica i dalje pod lupom javnosti. Ivanka je oduvijek važila za damu koju javnost voli, a nerijetko je nazivaju i američkom princezom. Žene su opčinjene njenim modnim kombinacijama koje su uvijek bez greške.

Nju na Instagramu prati 7,5 miliona ljudi koji uvijek imaju salve pohvala na račun njenih nepogrješivih modnih kombinacija. Posljednja u nizu bila je ona na kojoj je Ivanka zasijala poput zvijezde u novogodišnjoj noći. Izgleda da je Ivanka već počela sa prazničnim načinom oblačenja, a on je kao i uvijek na nivou i odiše glamurom i elegancijom.

Ova dama je obukla haljinu koja je u gornjem dijelu bila u vidu crnog topa, dok je u donjem dijelu napravljena od srebrnasto-šljokičastog materijala koji pada skroz do zemlje. Kreacija je samo naprijed bila u vidu svjetlucave suknje, dok je pozadi bila u svedenoj crnoj boji. Ivanka je smjelo pozirala u topu koji je otkrivao njena gola ramena i dio dekoltea. Cijelu kombinaciju zaokružila je pismo-tašnom. Plava kosa joj je u vidu talasa padala preko ramena, dok je od šminke dominirao crveni karmin. Od nakita je nosila viseće minđuše, dok je pozirala i slala poljupce.

Malo je reći da je Instagram u trenu “eksplodirao”, a komentari su se nizali, dok su fotografije dobile 97.000 sviđanja u rekordnom roku.

– Definitivno jedna od najatraktivnijih žena u Americi!

– Ova žena mislim da ima noge do ramena, a pored svega toliko je graciozna i otmjena, kao gazela je.

– Definitivno zaslužuje epitet američke princeze – nizali su se komentari.

The post OPRAVDALA EPITET AMERIČKE PRINCEZE: Ivanka Tramp pokazala šta je elegancija appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU