OPREZ/ U blizini Tuzle dogodile se tri saobraćajne nesreće, ima povrijeđenih

U kratkom periodu na području Tuzlanskog kantona desile su se tri saobraćajne nesreće, u kojima su prema posljednjim informacijama povrijeđene tri osobe.

U mjestu Brgule dogodile su se dvije saobraćajne nesreće, a prema informacijama iz MUP-a TK, trenutno nisu poznate informacije o tome koliko je vozila učestvovalo u saobraćajnim nesrećama te da li ima povrijeđenih osoba.

Na mjestu nesreće se nalaze sanitetska vozila Službe hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Tuzli, kao i policajci koji vrše uviđaj.

Iz BIHAMK-a su istakli da se zbog nezdoga saobraća naizmjenično, jednom trakom, na putu Tuzla-Srebrenik. S obzirom da su se s obje strane formirale duže kolone vozila, iz BIHAMK-a savjetujuju oprezniju vožnju i izbjegavanje rizičnih preticanja.

Nesreća i u Kladnju, povrijeđene tri osobe

Tri osobe su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na dijelu puta Kladanj – Vlasenica u mjestu Starić. U saobraćajnoj nesreći su učestvovala dva autumobila, a tri osobe su zadobile povrede te su prevezene u Univerzitetski klinički centar u Tuzli zbog ukazivanja ljekarske pomoći.

Uviđaj su na mjestu događaja obavili službenici Policijske uprave Kladanj.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU