OPTUŽUJU GA DA JE NASTUPAO DROGIRAN: Vuk Mob odgovorio u svom stilu i izazvao haos

Na društvenim mrežama se posljednjih dana širi snimak s jednog nastupa Vuka Moba, na kome se ističe da je reper “drogiran na maks”.

Na njemu se vidi se kako Vuk ispušta čudne zvukove tokom jedne pesme, pa se u jednom trenutku hvata i za glavu i kleči s mikrofonom u ruci. Ovo je podstaklo mnoge korisnike Tvitera da u negativnom kontekstu komentarišu repera i njegovo ponašanje, a kada su ovi komentari stigli i do njega, on je riješio da im odgovori u svom stilu.

– Ovaj snimak je edukativan za vas koji me ne volite. Samo da vidim gdje mi je torbica. Za momka za koga govorite da je na nastupu bio drogiran “na maks”, ja sam izašao sa tog nastupa ovako. Mogu ja ovako do sutra. Nije loše za jednog momka koji je drogiran “na maks” – istakao je Vuk na Tiktoku, što je tek izazvalo haos na mrežama.

– Ovom bahaćenju i pravdanju nema kraja! Dno! Jao, je l’ ova drogirana glavica pričala da ne zna zašto bi plaćao alimentaciju za dijete više od 200 eura ili tako nešto, jer šta dijete troši toliko? Teško meni, je l’ ga to u desetkama isplaćuju?! – samo su neki od komentara na ovaj skandalozni bahati potez Vuka Moba.

(Express/ Kurir)

The post OPTUŽUJU GA DA JE NASTUPAO DROGIRAN: Vuk Mob odgovorio u svom stilu i izazvao haos appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU