OŠ Travnik/ Danas predstava „Beton NE, obrazovanje DA“

Članovi nevladine organizacije „Genesis Project“ danas će u OŠ „Travnik“ u Travniku održati predstavu „Beton NE, obrazovanje DA“ sa početkom od 12:10h.

Predstava je rađena u skopu projekta „Mostovi povjerenja i saradnje – djeca kao aktivni građani” a izvodi se u cilju obilježavanja završetka projekta, koji se realizuje u osnovnim školama na teritoriji Srednjobosanskog kantona.

Scenario za predstavu „Beton NE, obrazovanje DA“ pisao je Marko Dukić, dok je za scenografiju zaslužna Dragana Purković – Macan. U predstavi igraju: Bojana Supić, Jelena Jandrić, Ljubiša Vasić i Draško Stojčević.

U periodu od maja 2019. do kraja decembra 2019. godine „Genesis Project“ će u odabranim školama realizovati edukativne predstave za mlađu djecu, edukativne pozorišne predstave za starije učenike, radionice za djecu kao i radionice za nastavnike. Radionicama za djecu koje se fokusiraju na teme koje za cilj imaju promociju društvenog aktivizma biće obuhvaćeno oko 350 učenika dok će pozorišne predstave pogledati preko 3000 učenika osnovnih škola na teritoriji kantona.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU