Osnovna škola „Nova Bila“ dobila vrijedan 3D printer

Osnovna škola „Nova Bila“ jedna je od škola u kojoj se konstantno radi na unaprjeđenju kvalitete nastavnog procesa uvođenjem novih tehnologija.
„Već nekoliko godina radimo na osuvremenjiavanju nastavnog procesa uvođenjem novih tehnologija. U dobroj mjeri smo u tome i uspjeli jer je većina naših učionica i kabineta opremljena brzom internet vezom, računarima, projektorima ili televizorima. Trenutno nam je jedan od prioriteta nabavka novih računala za kabinet informatike. U srijedu, 3. kolovoza 2022. godine, posjetili su nas dugogodišnji prijatelji naše škole iz Nizozemske, predstavnici fondacije Bosnische Teokomst. Tom prilikom našoj su školi donirali dva stolna računala i jedan 3D printer za kabinet informatike. Posebno mi je zadovoljstvo što će našim nastavnicima i učenicima već od početka školske 2022./2023. godine na nastavi informatike, sekciji robotike ali i drugih predmeta biti omogućeno korištenje 3D printera. Radi se o vrijednom uređaju pomoću koje ga će učenici imati mogućnost usvajanja novih znanja i vještina iz područja programiranja, ali i korištenja ovakvih hardware-a“, rekao je ravnatelj škole, Josip Popović.
Ovu vrijednu donaciju zajedno s dva desktop računala donirala je nizozemska fondacija koji već duži niz godina ostvaruje uspješnu suradnju s Osnovnom školom Nova Bila i Hrvatskim kulturnim centrom Nova Bila.

drukciji.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU