OSTVARIO SAN: Andrija Jo zaplakao u svom stanu od sreće

Andrija Jo koji je prošle godine bio u Turskoj na operaciji koju je dugo želio, otkrio je da je imao komplikacije oko kupovine stana iz njegovih snova, ali nije krio sreću što je konačno ispunio svoju najveću želju, te je pustio i koju suzu.

-Ostvario sam svoj najveći san, kupio sam stan! Od kad sam se doselio u Beograd, najveća želja mi je bila da kupim svoj stan u ovom gradu i stalno sam maštao o tome, pričao svakodnevno svima koliko to želim, možda i previše time smarao ljude oko sebe, a i sebe. Čak sam sebe pritiskao da to mora da se desi što prije, zaboravljao svoje godine i nabijao sebi krivicu, ali je ovim još jednom dokazano da je najvažnije imati zacrtan cilj i on će se ostvariti. Nevjerovatno mnogo sam ponosan na sebe jer se moj trud isplatio i jer sam uspio da sam kupim svoj stan iz snova u godinama koje imam. Svim ljudima oko mene je dobro poznata moja rečenica: ‘Neću na gluposti da bacam novac, moram da kupim stan’ i vrijedilo je – naveo je jutjuber i dodao:

-Pričaću vam u videu koji ću vjerovatno snimiti uskoro u stanu koliko sam komplikacija imao oko kupovine ovog stana koji jurim skoro godinu dana, ali sam se zaljubio u njega na prvi pogled i bio uporan, kao što vidite prevazišao sve prepreke i uspio. Uskoro kreće renoviranje, sređivanje i naravno useljenje, a sve ćete to moći da pratite na mom kanalu! I za kraj, hvala svima na podršci svih ovih godina koliko sam prisutan na društvenim mrežama, zajedno smo zaslužni za ovo – poručio je on na Instagramu i podijelio snimak na kojem plače od sreće.

The post OSTVARIO SAN: Andrija Jo zaplakao u svom stanu od sreće appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU