OTKRILA KAKAV JE NJIHOV ODNOS: Nakon što je odjeknula vijest o njihovom prijateljstvu oglasila se Džejla

Vijest da je pjevačica Džejla Ramović veoma bliska sa kik-bokserkom iz Novog Sada, o čemu je pisao Kurir, odjeknula je u domaćim medijima.

Njih dvije se intenzivno druže posljednjih mjeseci, a navodno su početkom januara zajedno uživale na Tajlandu, iako su fotografije objavljivale u odvojeno vrijeme. Tim povodom se oglasila Džejla i otkrila prirodu svog odnosa sa pomenutom djevojkom.

  • Uživam da se družim sa ljudima koje volim. Imam veliko društvo, putujemo, izlazimo i provodimo slobodno vrijeme zajedno. Društvo kao i svako drugo. Nejasno mi je to da me neko pita zašto je neko moj prijatelj. Osim toga, nemam namjeru izlagati svoje prijatelje stresu i upoznavati javnost s njima – rekla je Džejla.

Podsjetimo, njih dvije su početkom januara zajedno uživale u Tajlandu, ali Džejla je svoje pratioce o tome na svom Instagram storiju obavestila prije nekoliko dana, dok je bokserka fotku sa istog mjesta, pored bazena, postavila 15. januara.

(Express / Pink.rs)

The post OTKRILA KAKAV JE NJIHOV ODNOS: Nakon što je odjeknula vijest o njihovom prijateljstvu oglasila se Džejla appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU