-8.1 C
Sarajevo
Četvrtak, 20 siječnja, 2022
Još

  Otvara se nova poslovnica firme ‘Mamić – tepisi i laminati’ na Malinama u Živinicama: Za vaš ljepši dom

  -

  Nakon 18 godina poslovanja i uspješnog rada firma Mamić d.o.o. za proizvodnju, promet i usluge, export-import širi svoje kapacitete. Sada pored prodajnih salona koji se nalaze kraj magistralnog puta kod RK Omega i naselju Novi Grad u Živinicama, te u Banovićima, novi i savremeni salon tepiha i laminata bit će otvoren i u Industrijskoj zoni Maline u Živinicama.

  ” Osnovna djelatnost je ponuda na malo i veleprodaji najnovijih modela tepiha i tepih staza, itisona, kompleta za kupatila, laminata sa pratećom opremom, prostirki za sećije, folija za stolove, lajsni, karnišli i druge opreme za domaćinstva. Stalno nastojimo poboljšati kvalitet i plasman tepiha i druge opreme za domaćinstva pa smo u zoni Maline izgradili savremeni salon na površini od 1600 kvadratnih metara, koji ćemo uskoro svečano otvoriti za kupce. Firma Mamić će time znatno proširiti i poboljšati svoju ponudu i imat ćemo znatno veći asortiman roba naše djelatnosti“, istakao je direktor firme Nusret Mamić.

  otvara se nova poslovnica firme 'mamić - tepisi i laminati' na malinama u živinicama: za vaš ljepši dom

  Sve informacije o bogatoj ponudi Salona tepiha i laminata Mamić možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici. Radno vrijeme je svaki dan od 8 do 18 i nedjeljom od 9 do 14 sati.

  Kontakt telefoni za više informacija: 035 774-754 i GSM: 061 733-693

  Koliko je koristan ovaj tekst?

  Prosjek ocjena / 5. Broj glasova:

  Članak još nema ocjena. Neka tvoja bude prva!

  Žao nam je što vam se članak nije svidio. Trudimo se da budemo bolji!

  Pomozite nam da unaprijedimo sadržaje!

  Recite nam kako možemo poboljšati sajt?

  NAJNOVIJE VIJESTI
  spot_img
  Možda vas zanima I OVO