Ova četiri znaka preuveličavaju stvari samo kako bi dobili pažnju

Lav
Arogantna i egoistična žena Lav se ne stidi da bude ranjiva kada su u pitanju ljudi koji su joj najbliži. Dakle, pažljivo posmatrajte i uskoro ćete uočiti ovu nezavisnu ženu kako se, kada je neko omalovažava, pretvara u brbljivu kukavicu.

Bilo da je to svađa sa prijateljicom, svađa sa kolegom ili čak svađa sa njenom majkom, ona se će se ponašati kao kraljica drame dostojna Oskara.

Rak
Ovi vodeni znaci postaju konkurentni kada pričaju o svojoj tragediji. Ako bi slušalac objasnio da su i oni doživjeli sličnu situaciju, Rak bi obesmislio njihovu traumu kako bi izgledao kao da su oni najviše patili.
Rak je kraljica drame kad god im to odgovara, sve dok je njihov ljubavnik tu da ih utješi.

Djevica
Iako je poznato da su ovi znaci metodični perfekcionisti, čini se da žude za savršenstvom čak i kada je drama u pitanju. Ako imate ljubavnika Djevicu, možda ćete ih doživjeti kao kraljice drame kada se najblaže prehlade ili se čak isjeku na papir.

Obožavaju da im se podilazi, pa nerijetko koriste lažne suze da bi došle do željenog cilja.
Ribe
Ima onih koji pate u tišini, a ima i onih koji više vole da svoju nelagodu stave do znanja svakome ko želi da ih sluša. Ribe spadaju u ovu drugu kategoriju. Često se mogu čuti kako se žale na povrede koje su doživjele, bilo da su to one stvarne ili plod njihove mašte.

BONUS VIDEO:

Ova četiri znaka preuveličavaju stvari samo kako bi dobili pažnju appeared first on Aloonline.ba.

aloonline.ba

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU