OVA SVOTA BAKŠIŠA ZA JEDNU NOĆ: Pjevač otkrio koliko je dobio najviše para za pjesmu

Pjevač Nemanja Nikolić gostovao je u jednoj emisiji gdje je odgonetnuo najveću zaradu za jedno veče.

S obzirom na to da je procurila informacija da je popularni pjevač na jednom veselju profitirao čak 67.000 eura, Nikolić je otkrio da li je to informacija ili dezinformacija.

  • Skoro je izašlo nešto vezano za to, kao nas četvorica, naše fotografije, i stoji natpis “pjevači koji najmanje ulažu u svoju karijeru” što uopšte nije tačno. I ove, prošle i pretprošle godine izbacivao sam pjesme sa spotovima, sve to puno košta. Svakako, ovo vezano za bakšiš jeste tačno, to je bilo prije 15 godina, a ne želim da kažem od koga. To se jednostavno desilo, ne znam u čemu je problem.
ova svota bakšiša za jednu noć: pjevač otkrio koliko je dobio najviše para za pjesmu

Potom je otkrio da je tokom Zvezde Granda bio u svađi sa Slavicom Ćukturaš:

  • Dugo nismo pričali, a onda smo se pomirili kada je ona trebala da se porodi. Zvala je moju suprugu da joj da moj broj, jer je želja Slavicinog bivšeg supruga bila da ja pjevam na rođenju djeteta. Ja sam to prihvatio bez ikakve nadoknade i otišao od srca. Proveli smo se fenomenalno, tada smo se i pomirili – rekao je Nikolić.

(Express / Pink.rs)

The post OVA SVOTA BAKŠIŠA ZA JEDNU NOĆ: Pjevač otkrio koliko je dobio najviše para za pjesmu appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU