Ovaj čovjek bivšoj ženi kosi travu iako su 28 godina rastavljeni, a razlog je genijalan

Nakon razvoda braka, bivši supružnici obično krenu različitim putevima i polako, ali sigurno izgube onu povezanost koju su nekad imali. Međutim, priča može izgledati

Nakon razvoda braka, bivši supružnici obično krenu različitim putevima i polako, ali sigurno izgube onu povezanost koju su nekad imali. Međutim, priča može izgledati i drukčije.

Codie LaChelle McPhate je na Facebooku podijelila nekoliko slika i pokazala što se događa kod njenih roditelja. Objavila je slike tate koji svojoj bivšoj ženi (dakle, njenoj mami) 28 godina nakon razvoda braka još uvijek kosi travu. Nitko ga ne tjera, no on to svejedno čini bez ikakvih prigovora.

Mlađa braća i sestre pitale su je zbog čega on to čini, a razlog je zapravo vrlo jednostavan, ali jako lijep. I sam joj je rekao da to čini jer zna da joj je potrebna pomoć. “Moja mama ima probleme s koljenima, a očuh radi u drugom gradu.”, objasnila je prijateljima na Facebooku. Tata je priznao da nije nikakav “anđeo”, ali je poručio da drugima želi pokazati kako je život ljepši kada činiš dobra djela kad god možeš.

ovaj čovjek bivšoj ženi kosi travu iako su 28 godina rastavljeni, a razlog je genijalan
ovaj čovjek bivšoj ženi kosi travu iako su 28 godina rastavljeni, a razlog je genijalan

Iako su rastavljeni, Codie je sretna što ima ovakve roditelje i drago joj je što su ostali dobri prijatelji. I njenim prijateljima se svidio tatin trud, a u komentare se uključila i rodbina koja je potvrdila da je riječ o dobroj i ljubaznoj osobi.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU