OVAKO JE EDITA UPOZNALA DESINGERICU: Počupao joj obrve, a ona plakala

Edita Aradinović prisjetila se tokom gostovanja u jednoj emisiji od kada zna za Dragomira Despića Desingericu, pa je napravila opšti šou. Izabravši ga, najpre, u igri „Ili – ili”, pjevačica je ispričala kako joj je prije oko 10 godina bio u posjeti dok je ležala u bolnici ne bi li joj počupao obrve i nije se baš tako dobro provela.

– Znam ga… Mislim, znam za njega, nikad se nismo družili; u nekom periodu života imala sam rupturu ciste i ležala sam u bolnici kad sam bila klinka, 19 godina, tako nešto i on je došao sa mojom drugaricom, tada su se družili, da me posjeti. Deset dana sam ležala i on je došao da mi iščupa obrve – počela je u „Bunkeru” Edita, pa je nastavila o tome kako je on „još onda bio lud, govorio bajo i sve ostalo baš kao što to čini i danas”.

– Isto je bio lud, pričao „bajo”, sve isto i pogrešno mi je iščupao obrve pa sam plakala. „Vidi šta si mi uradio, vidi na šta ličim”, a on: „Bajo, baš su ti obrve gas!” – ispričala je Luni Đogani, pa se i sama nasmijala iz duše.

ovako je edita upoznala desingericu: počupao joj obrve, a ona plakala

Potom, otkrila je kako je prošao njihov skoriji susret, te čime je oduševio.

– Poslije toga, ljetos, bila sam na koncertu, došla sam u bekstejdž i što je najjače, sjetio me se. Izašao je na binu i ja sam vidjela kako on ne pije! Ne pije alkohol, ja sam mislila da su to droga, alkohol, to „nosi”, tako. Međitim, on je bio sa ženom, pio je vodu i bio potpuno normalan i sve je bilo okej dok nije izašao na scenu, a ja to obožavam jer i ja to imam, tu transformaciju. Oduševila sam se i rekla sam „svaka čast” – zaključila je Aradinovićeva.

(Express / Pink.rs)

The post OVAKO JE EDITA UPOZNALA DESINGERICU: Počupao joj obrve, a ona plakala appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU