Ovi horoskopski znakovi čitaju poruke bivših partnera, evo šta su im izgovori

Teško je reći da li bi bilo pametnije da obrišete poruke i fotografije bivšeg partnera. Bez obzira na to da li su tekstovi otrovni ili puni nježnosti, neće vam pomoći da prebolite raskid. Četiri horoskopska znaka suočavaju se s ovim problemom.
Ribe

Govoriti im da zaborave bivšeg partnera potpuno je besmisleno. Ovaj vodeni znak sklon je sanjarenju. Ništa mu ne pomaže da pobjegne od stvarnosti kao čitanje starih poruka. Pobuđivanje uspomena vraća ih u razdoblje prije prekida kada su bili puni samopouzdanja. Učiniće sve kako bi se sjetili nekadašnje sreće, a brisanje starih poruka posljednja je faza oporavka od prekida.

Rak

Riječ je o nostalgičnom znaku koji bježi u prošlost češće od Riba. Umjesto da stvarno sagleda situaciju i učini nešto za svoje izbavljenje, radije će da mašta o novom susretu s bivšim partnerom i prolazi kroz događaje iz prošlosti. Čak i kada veza nije prekinuta krivicom Raka, vodeni znak zaboravlja na neprijatne trenutke jer razmišlja samo o pozitivnim stvarima. Radi se o vrlini koja ne pomaže tokom teškog razdoblja. Radije uživaju u zavodljivim riječima bivše ljubavi, nego što bi priznali sebi da je prekid najbolja opcija.

Djevica

Najčešće su to osobe koje čvrsto stoje na zemlji i vode se principima logike. Zato je veliko iznenađenje što se nalaze u grupi znakova koje muči nostalgija. Radi se o osobama koje su stroge prema sebi. Žele da otkriju prelomni trenutak kada su stvari pošle nizbrdo. Veliki su perfekcionisti i ne vole da ponavljaju greške. Raskid doživljavaju kao neuspjeh i pokušavaju da pronađu sve moguće dokaze koji bi im smanjili osjećaj krivice. Tekstualne poruke su pisani trag i lični dokaz da nisu krivi za brodolom.

Vaga

Nepopravljivi romantici su stalno pod uticajem Venere. Krasi ih sposobnost opraštanja, ali kada je riječ o jakim emocijama nisu spremni da plako zaborave prošlost. Pokušavaju da pronađu logiku u svemu jer iracionalno vjeruju da svijet funkcioniše na principima pravde i razuma. Danima dešifruju svaki detalj bivše veze. Žele da otkriju prave razloge za ljubavni brodolom, ali i shvate kako su se našli u blizini osobe s kojom su prekinuli.

(superzena.b92.net)

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU