OVO ĆE VAM TREBATI SUTRA/ Kako se riješiti mamurluka nakon Nove godine?

Nova godina vrijeme je slavlja i zabave, a uz nju se uvijek veže i alkohol, a uz alkohol se naravno dosta često veže mamurluk. Evo nekoliko trikova kako ga možete smanjiti i zaustaviti.

Kod zaustavljanja mamurluka najvažniji su vitamini. Prije nego što uopće krenete piti, pojedite hranu obilatu sa B i C vitaminima kako bi zaštitili svoju jetru, piše večernji.

Tijekom vašeg izlaska pijte puno vode. Alkohol se veže za vodu u vašem tijelu i tako prolazi kroz vaš sustav. Ako ne pijete dovoljno vode, alkohol će vas brže “udariti.” Također kako vas idući dan ne bi boljela glava, voda je pravo riješenje.

Zatim, ujutro kada se probudite mamurni, nemojte ostati u krevetu, nego se ustanite, rastegnite i otvorite prozore. Vrlo je važno da imate svježeg zraka jer sve što vi izdišete tijekom noći će vam prouzrkovati glavobolju.

Kada udahnete svježeg zraka i dobro se rastegnete, važno je povratiti energiju, a to možete napraviti zasitnim doručkom. Najbolji doručak koji možete jesti su jaja jer su ona amino kiselinom koja pomaže za probavu alkohola i smanjuje njegove posljedice.

I na samom kraju ako vam ništa ne pomaže, jednostavno popijte puno čaja ili kave i odležite svoj mamurluk do idućeg dana.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU