OVO NISTE ZNALI O PRELIJEPOJ VODITELJICI: Poslije razvoda zadržala prezime

Bojana Lazić, voditeljka Pinka, važi za jednu od najatraktivnijih žena na na malim ekranima.

Lijepa plavuša mnogim pripadnicima jačeg pola oduzima dah svojim izgledom, a malo ko zna da iza sebe ima brak i to sa poznatim glumcem.

Bojanino devojčko prezime je Boljević, a 2009. godine udala se za glumca Žarka Lazića, koga publika uglavnom vezuje za emisiju „Kuća od srca“. Poslije razvoda, voditeljka je odlučila da zadrži njegovo prezime.

Njihov brak trajao je sedam godina, a kruna njihove ljubavi je sin Matija, koji danas ima 15 godina. 

  • Spazio sam je pri ulasku u autobus. Odmah mi se dopala i poželio sam da se zbližimo. Uspio sam u tome i poslije sedam dana znao sam da je to žena sa kojom želim da provedem život. Ona se u početku opirala, ali nije mogla da mi pobjegne ‒ ispričao je jednom prilikom Žarko, koji je prije Bojane bio oženjen. 

Njegov prvi razvod od supruge Ksenije, sa kojom ima sina Andriju, bio prilično buran, uz mnogo teških optužbi sa obje strane, ali se od Bojane razveo bez medijske pompe, a reklo bi se i da su ostali u prijateljskim odnosima. 

  • Ona je moja bivša žena, prelijepa je, prezgodna, drugačija, jedinstvena. Ona je uvijek žena mog života – naveo je jednom prilikom glumac i time dao do znanja da sa bivšom suprugom ima sjajan odnos.

(Express / Alo.rs)

The post OVO NISTE ZNALI O PRELIJEPOJ VODITELJICI: Poslije razvoda zadržala prezime appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU