Peđa Mijatović i Jasna Gospić se družili u Marbelli: Za prijatelje pripremili špagete

Predrag Mijatović, legendarni nogometaš Real Madrida, već godinama je veliko ime u nogometnim menadžerskim krugovima. Sportista sa impresivnom sportskom biografijom na našim prostorima u karijeri je nastupao za Budućnost, Partizan, Valensiju, Real Madrid, Fiorentinu i Levante.

Madrid je njegovo stalno mjesto stanovanja, čest je gost i u Marbelli u kojoj već dugo ima stan.

Prilikom nedavnog boravka u ovoj andaluzijskoj ljepotici 51-godišnji Podgoričanin, koji je jedno vrijeme bio i sportski direktor Real Madrida, družio se sa popularnom bh. pjevačicom Jasnom Gospić.

Njih dvoje poznaju se dugi niz godina, a prilikom posljednjeg susreta na otvaranju show rooma italijanskog brenda za luksuzne kuhinje, kupatila i salone Modulnova zajedno su pripremali ukusnu italijansku pastu.

– Podijelili smo zadatke, pa je tako Peđa sjeckao parmezan, dok sam ja brinula da špagete budu, kako Italijani kažu, al dente, baš kako treba, malo tvrđe. Iako Peđa nije baš vješt u kuhinji, ovaj put se odlično snašao. Ja sam, naravno, bila vještija i uz nadzor Italijana, rezultat je bio savršen. Najvažniji začin bilo je dobro raspoloženje i divno vrijeme provedeno sa iskrenim prijateljima. Uvijek se jako obradujem našim druženjima. Bilo bi dobro okušati se i u pravljenju naših specijaliteta. Pastu smo savladali, sljedeći izazov bi mogla biti baklava ili reform torta – kaže Jasna Gospić.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU