Petar Božić: Željkov povratak govori o stabilnosti Partizana

Bivši igrač Partizana, a sadašnji trener londonskih Lavova Petar Božić istakao je da je u nekim trenucima želio da bude na utakmici crno-bijelih ove sezone u Evroligi.

– Naravno da pratim Partizan. To je moj klub za koji navijam i koji volim. Pratio sam sve što se događa na terenu i u klubu. Jedino je raspored i vrijeme utjecalo na moje slobodno vrijeme i to što nisam dolazio na utakmice. I stvarno sam želio biti tamo u nekim trenucima. Dok gledam što se događa s Partizanom, stvarno me podsjeća na utakmice kada smo mi igrali. Kad su dvorane bile pune. Imam mnogo dragih prijatelja koji će biti u Areni i zvati me, prenijeti djelić atmosfere, pričati mi o euforiji koja je na najvišem nivou. Drago mi je da ceo Beograd priča i živi za utakmice Evrolige, rekao je Božić za Meridian Sports i dodao:

– Najsretniji sam bio kada sam vidio da je Željko Obradović došao u klub. Time su jasno pokazane maksimalne ambicije, jer njegov povratak govori o stabilnosti Partizana. Najviše bih volio da već ove sezone ostvare sve svoje ciljeve. Kad gledam Partizan – navijam. No, kao bivši igrač i sadašnji trener morate paziti i analitički pratiti detalje koje treneri pokušavaju provesti. Ne samo otkad sam trener, jer mi je to uvijek bilo važno. Imao sam priliku pomno pratiti Obradovićev rad. On je najbolji – ne najuspješniji, ali najbolji – trener u Europi i šire. Naravno da pratim sve što se događa na terenu. I oko njega.

www.sportskacentrala.com

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU