PIKE OSTAVIO ŠAKIRU ZBOG HOSTESE KOJA IMA SAMO 20 GODINA?! Evo ko je fatalna plavuša zbog koje je izgubio razum

Nakon što se svjetskim medijima proširila vijest da su Žerard Pike i Šakira raskinuli zbog njegove navodne prevare, pojavile su se informacije o djevojci koja je navodno uzrok pucanja ljubavi.

Prema pisanju “El Periodica”, Pike je Šakiru prevario s 20-godišnjom plavušom koja studira i radi kao hostesa u Barseloni. Pjevačica ih je navodno uhvatila u krevetu, nakon čega se Pike odselio iz njihovog zajedničkog stana. Ime djevojke još uvijek nije otkriveno, a novinari pomenutog stranog medija tvrde kako znaju sve o njoj.

Podsjetimo, Pike i Šakira počeli su da da se zabavljaju nakon susreta na Svetskom prvenstvu 2010, u međuvremenu su dobili dvoje djece, ali se nikada nisu vjenčali. Svoju vezu su potvrdili u maju 2011. godine, kada se Žerard pridružio Šakiri na bini na njenom koncertu u Španiji.

U junu 2012. pevačica je objavila na Instagramu da s fudbalerom čeka prvo dijete. Sina Milana Pikea Mebaraka dobili su 22. januara 2013. godine. U januaru 2015. godine par je potvrdio da čeka drugo dijete, a Saša Pike Mebarak rođen je nekoliko dana nakon zvanične objave.

(Express/Espreso)

The post PIKE OSTAVIO ŠAKIRU ZBOG HOSTESE KOJA IMA SAMO 20 GODINA?! Evo ko je fatalna plavuša zbog koje je izgubio razum appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU