Piksi iznenađeno: Možda imate drugog selektora

Selektor srpske nogometne reprezentacije nakon poraza od Crne Gore u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo rekao je da nema govora o produžetku ugovora.

Ugovor mu istječe krajem godine, a praksa je da se nakon plasmana produži suradnja s izbornikom. Orlovima će za to biti dovoljan i bod protiv Bugarske u Leskovcu.

– Imam vedrinu, unutarnji mir. Činiš sve što možeš, samo me skini i uđi da se igramo. Ovako… Radim pošteno, imam pošten odnos prema grbu, nogometnom savezu, igračima. Ne varam, ne igram kladionicu, ne kaljam vezu. Nadaš se da će ti se vratiti. Tu nalazim svoj mir. U Budimpešti sam s klupe napravio sve što sam mogao, samo da uđem i igram. U nogometu treba vjerovati i biti strpljiv. Vjerovali smo da ćemo pobijediti, ne znam kada. Opcija da ćemo izgubiti nije postojala u mojoj glavi. Ovo ti iskreno govorim. Tako da u mojoj glavi ne postoji opcija da izgubimo od Bugarske. Ne želim razmišljati. Vidjet ćemo, možda protiv Bugarske i ne bude potrebno. Matematički bih rekao da nije, ali ovu priliku neću propustiti. Ovo je prva generacija koja će voditi Srbiju na Europsko prvenstvo. Na pragu smo stvaranja povijesti. Lijepa stranica... rekao je Stojković i dodao:

– Nije bilo govora o produljenju ugovora. Koga briga za priču? Imate ove utakmice… Ugovor mi istječe 31. prosinca. Možda ćete imati drugog izbornika, kako da znam? Postoji mogućnost produljenja, ali možda se nećemo dogovoriti. Da se izljubimo… Vjerojatno svi treneri imaju mogućnost produljenja kad se kvalificiraju. Ali, pogledajte te hotele u Njemačkoj, da rezervirate na vrijeme.

www.sportskacentrala.com

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU