„Pišem tužne pjesme jer sam emotivno neispunjena“: Tea o pivatnom životu i karijeri

Pjevačica Tea Tairović progovorila je o brojnim aktuelnim temema iz svog života, te se osvrnula na poslovnu saradnju sa ocem, predstojeće, koncertu u Makedoniji, ali i ljubavnom životu.

Tea Tairović otkrila je da ju je upravo otac nagovorio da napravi koncert u Makedoniji, kao i da joj je komponovao pjesmu koju još uvijek nigdje nije izvela.

„Biće na koncertu, da. Moj otac je komponovao pjesmu ‘Makedonija’, koju ja još uvijek nigdje nisam plasirala zato što se jako raspravljamo oko aranžmana za tu pjesmu, i on je perfekcionista, a i ja sam, i ne možemo da se dogovorimo. Iz tog razloga, želja mog oca je bila da imam koncert u Skoplju i da on tamo prisustvuje… Zvanično nije još počeo da stvara, ima gomilu nekih pjesama koje je napisao, a za koje ja nisam bila zrela da ih otpjevam, do sada“, rekla je pjevačica.

Tea je autor nekih od svojih najemotivnijih ljubavnih balada, te je pitanje o njenom ljubavnom životu, ali i osjećanjima, bilo neizostavno.

„Pišem tužne ljubavne tekstove, što bi se reklo da sam ja emotivno neispunjena. To jest, u pogledu partnerske ljubavi. Imam ljubav sa svih strana, privatno, ali partnersku ljubav nemam i neka potraje, jer ću onda pisati pjesme kao što je na primjer ‘Budalo’,“ rekla je mlada zvijezda za medije.

(express/novars)

 

The post „Pišem tužne pjesme jer sam emotivno neispunjena“: Tea o pivatnom životu i karijeri appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU