Pjevač se gorko kaje zbog poroka: Suprugu nikada nisam prebolio

Pjevač Peđa Jovanović je sa suprugom Anom bio u sretnom braku, ali je onda sve krenulo stranputicom.

Iako još uvijek nisu zvanično razvedeni, oni već neko vrijeme ne žive zajedno, ali pjevač želi da se vrate na staro.

-Omanuo sam u braku katastrofalno! Krenuo sam nekom stranputicom, a moj život u to vrijeme niko nije mogao da isprati! To je bilo jako naporno. Non-stop kafana, alkohol… Umjesto da odem kući poslije svirke, ja ostajem sa drugarima… Izmišljao sam različite gluposti! Izvinio sam se za sve i izvinjavam se i dan danas – rekao je Peđa.

Kako kaže, Anu nije prebolio, ali su sada u fazi pomirenja.

-Ja svoju zakonitu suprugu nikada nisam preobolio, niti ću! Smatram da tu postoji šansa da se stvari vrate u normalu. Sada smo u fazi pomiranja i nadam se da će to biti kako treba. Ne pitam se samo ja… Ali trudim se! Nekome je potrebno više da shvati gdje griješi, nekome manje… Meni je očigledno trebalo malo više, ali nikad nije kasno! Nisam uviđao svoje greške, ali je sada ta osviješćenost dovela do napretka i u mojoj karijeri! Mnogo sam griješio u životu, ali i na tome radim – zaključio je on u emisiji “Magazin in”.

Inače, Peđa je ranije pričao o problemima sa alkoholom.

-Problem s alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i pričam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspio sam. Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol – pričao je on.

The post Pjevač se gorko kaje zbog poroka: Suprugu nikada nisam prebolio appeared first on Express.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU