PJEVAČICA RADILA U SALONU DA BI PRIUŠTILA DJETETU SVE ŠTO TREBA

pjevačica radila u salonu da bi priuštila djetetu sve što treba


Pjevačica Biljana Sečivanović postala je popularna nakon takmičenja u “Zvezdama Granda”, što joj je bila odskočna daska, međutim, prije toga je morala dodatno da se snalazi kako bi prehranila sebe i porodicu.

Prije nego što je zakoračila u estradni svijet, Biljana je radila nešto što nema veze sa muzikom kako bi djetetu obezbjedila sve što mu je potrebno.

“Radila sam nokte u salonu ljepote. To je bilo dobro za mene, jer sam dodatno zarađivala i mogla sam da priuštim svom djetetu sve što treba. Moj primarni posao je, naravno, bila muzika, dugo sam radila sa jednim bendom. Srećom, moj pokojni otac me je nagovarao da učestvujem u “Zvezdama Granda” i evo me sada ovdje gdje sam”, izjavila je pjevačica za Grand magazin.

Biljana i njen sin žive sa njenim sadašnjim suprugom, biznismenom Aleksandrom, za kojeg se udala u septembru 2020. godine. Vjenčali su se u Grockoj, u prisustvu kumova i nekoliko najbližih ljudi.

Sina je dobila u prvom braku, sa biznismenom iz Austrije, koji ju je ostavio nedugo nakon što je saznao da je u drugom stanju.

(mondo)Izvorni članak

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU