PJEVAČICU OTAC ODBIO KAD SE RAZVELA: Uhvatila sam ga na gomili

Pjevačica Zorica Marković važi za nekog ko nema dlake na jeziku. Iako na prvi pogled djeluje hladno i da ništa ne može da je poremeti, iza toga se krije njena teška sudbina.

Naime, ona se udala veoma mlada, a zbog toga je kasnije propatila.

– Sa 17 godina sam se udala, a 18 sam imala kada sam rodila sina Dejana. Milan i ja smo opstali u braku pet godina. On mi je bio prvi muškarac u životu. Iskreno sam ga voljela, a on me je varao sa konobaricama i kolegicama. Ja sa svekrvom vadim krompir i čuvam dijete, a on sa ženama sa strane. Više puta sam ga uhvatila u prevari – počela je priču pjevačica jednom prilikom.

– U kuhinji restorana gdje smo pjevali sam ga zatekla na gomili sa konobaricom. Išutirala sam mu harmoniku, dugmići su letjeli na sve strane. Podnijela sam zahtjev za razvod braka i otišla od njega. Prvom mužu sam poklonila sve što sam imala samo da bi otišao iz mog života.

– Poslije razvoda otišla sam kod roditelja, otac nije htio ni da me pogleda. Preko maminog ramena uperio je lovačku pušku u mene. Brat Milan me je odbranio. Stao je ispred tate i rekao: “Pucaj u mene, samo nju ne diraj”. Možda bi i pucao da brat nije stao u moju zaštitu. Osramotila sam ga jer sam bila prva žena u familiji koja se razvela. Majka i braća su me razumjeli, ali otac nije. Bio je strog. Donekle sam ga razumjela jer je bio u pravu za mnoge stvari. Nekoliko godina kasnije, svi smo se šalili na račun te situacije – ispričala je Marković uz osmijeh.

Ona se udala i drugi put, ali i taj brak je kratko trajao.

– On je bio uspješan menadžer, a ja zvijezda u usponu. Bio je vrlo lijep i šarmantan. Gdje god bi on i pokojni Šaban Šaulić izašli, ribe bi se okupljale. Pravi šmekeri. Za vrijeme rata 90-ih dočekala sam 48 članova njegove porodice i smjestila ih kod nas. Dok sam njima pomagala, on je pušio tompuse, nosio odijela, cirkao viski i jurio ribe – nastavila je priču folkerka, da bi se zatim prisjetila još jednog bolnog momenta.

– Nosila sam dvojajčane blizance, jednog sam izgubila… To je neopisiva bol. Ilija i ja smo preživjeli, drugi dječak nije. Bilo mi je mnogo teško – dodala je Zorica, a potom ispričala situaciju u kojoj je i drugog supruga zatekla sa ljubavnicom na jednom splavu.

– Kucnula sam ga po ramenu i pitala: Znaš li ti da imamo malo dijete kod kuće? A ona, valjda pijana, odgovara mi: “Pa šta ima veze, neka dijete spava”. Rekla sam joj: “E, mamu ti j***m, sad ćeš ti da spavaš! Dohvatila sam k***u i bacila je preko ograde u vodu. Nisam znala da li zna da pliva, mogla sam zbog budale u zatvor – otkrila je Marković i nastavila:

– Neki lik iz obezbijeđenja ju je spasao, skočio je u vodu da je izvuče. U principu, ona ništa nije kriva, ali trebalo je da šuti. Tada sam počela da razumijem ljude kada im padne klapna, pa naprave neko s****e jer ne mogu da se kontrolišu. Srećom, završilo se dobro. Ona je preživjela, a ja sam otišla kući. Sutradan sam pozvala advokata i podnijela tužbu za razvod braka.

– Nisam se udavala više. Ne želim da moja djeca pamte ikoga osim svojih očeva. Uvijek sam im pričala sve najbolje o njihovim očevima. Moji sinovi su izrasli u divne i dobre ljude, koji poštuju žene. Dejan je oženjen, i Ilija bi trebalo, ali on malo više bira. Mada, koga da izabere kad je sve ludo?! – zapitala se pjevačica.

The post PJEVAČICU OTAC ODBIO KAD SE RAZVELA: Uhvatila sam ga na gomili appeared first on Express.

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU