PJEVAČICU PROZIVAJU JER ŽIVI U VILI OD 4 MILIONA EURA: Pitaju je što ne podijeli narodu te pare!

pjevačicu prozivaju jer živi u vili od 4 miliona eura: pitaju je što ne podijeli narodu te pare!


Popularna pjevačica narodne muzike Vera Matović živi u vili na Dedinju za koju se priča da vrijedi oko 3,8 miliona eura.

To je zapravo jedna od najskupljih vila na estradi, a folkerka se mnogo nervira zbog prozivki na njen račun da je bahata i uobražena pjevačica koja prijeti kome ona hoće. Sve to mnogo joj teško pada, naročito zbog publike koja joj je vjerna svih ovih godina.

Nedavno je htjela da napusti jednu emisiju jer joj nisu pustili spot, a strašno je ljuti i što je svako malo prozivaju za luskuznu vilu u kojoj živi i koju je, kako kaže, pošteno zaradila.

– Došla sam u emisiju da pričam o pjesmi ‘Miki Milane’ koja je postala planetarni hit poslije 12 godina. I meni se voditeljka zahvaljuje, ali i kao nema spota, nemaju video i neće da ga puste. Ma mislim se ako nemate, zaboravite me više! Nisam sad ja njoj tu baš prijetila, ali sam morala tako da reagujem, jer hoću da im dokažem da ne može da bude samo kako oni hoće. Za sve ove godine ostala sam normalna, nisam ni bahata ni uobražena sa dignutim nosem. Pa ako nisam poludila za 50 godina koliko sam imala hitova i hitova, pa neću valjda sada pod stare dane. Nikada nisam bila budala, mene je narod stvorio i prema njima ne mogu da budem ni luda, ni blesava – kaže Vera.

– Stalno me prozivaju za kuću, te kolika je, te koliko košta. Pa nisam ja to na kvaran način zaradila. Krv sam prolila, moj muž i ja smo zajedno ukupno 50 godina radili! Nisam ja jedina koja ima kuću, pa gdje drugi sa estrade žive. Nervira me što me pljuju, pitaju što ne podijelim narodu to što sam zaradila – bijesna je bila.

(Espreso)Izvorni članak

spot_img
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU