Planinarenje, čitanje nove knjige ili ležanje cijeli dan: Evo kako možete provesti 1. januar!

Ručak s obitelji, planinarenje i tjelovježba, čitanje knjige… Koju god aktivnost odabrali, trudite se da slavite ulazak u novu godinu, a ovaj puta i u novo desetljeće, piše countryliving.com.

Volontiranje

Počnite novu godinu s dobrim dijelom – volontirajte. Osjećat ćete se dobro kakvo god volonterstvo bilo u pitanju. Čišćenje parkova ili plaža, sađenje biljaka, posluživanje hrane u pučkoj kuhinji ili bilo što drugo što vas interesira možete raditi već prvog dana.

Putovanje

Diljem zemlje ima puno malih i skrivenih gradića i sela koje još sigurno niste posjetili, a vrijedi – osobito u vrijeme blagdana. Sami, s partnerom, obitelji ili prijateljima – kako god odlučili dobar provod je osiguran.

Planinarenje

Ako je vrijeme kako trebe udahnite svježeg zraka u planinama. Ovo je jedan od najboljih načina da napunite svoje baterije, uđete u novu godinu puni energije i pripremite se za nove radne pobjede.

Čitanje knjige

Udobno se smjestite na kauč, pripremite kavu ili čaj i izvadite ostatke hrane iz hladnjaka. Zgrabite novu omiljenu knjigu i provedite dan čitajući i odmarajte.

Brunch

Proslavite brunchom novo desetljeće! Čak i ako te slavili do kasno u noć moći ćete se probuditi za ovaj obrok, jer on je taman između doručka i ručka – oko podne. Druga opcija su neki restorani koji su otvoreni i na prvi dan nove godine, pa se ne trebate mučiti s pripremom hrane. Samo pozovite drage ljude i rezervirajte stol.

Večera

Ako ste se ipak odlučili za opciju da prespavate cijeli dan nakon tuluma, pozovite obitelj i prijatelje na večeru. Proslavite taj novi dan, nove godine i druženjem napunite energiju za radni dan koji vas čeka.

Vrijeme za sebe

Ispecite omiljeni kolač i napravite kupku. Maske za lice, za kosu, piling tijela, njega kože… Možete cijeli dan iskoristiti za wellness kod kuće.

Objavi oglas za posao
MOŽDA VAS ZANIMA
DRUGI UPRAVO ČITAJU